Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány velem is pont ezt játszotta, hogy két pasit szeret.
Persze később őt választotta, velem meg jól eljátszadozott. Undorodom tőle. Remélem nem te vagy az? Hova valósi vagy?
ha a sztorit nem ismerjük...
Amúgy mindig azt válaszd aki másodjára tetszett meg!..mert akkor benne van valami különleges ami az elsőben már nincs meg..
ha szemét lennék ennyit írnék : gruppen.
de nem vagyok az.. :D így próbálj meg választani ha nem megy egyik sem hozzád való..
énis azt mondanám, hogy akibe másodjára beleszerettél, azt válaszd!
vagy azt amelyik ugyanúgy szeret téged, mint te őt.
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben járok...van a férjem, őt is szeretem, mindent megadok neki, nagyon jó vele, meghitt, otthonos, biztonságos. De megismertem egy másikat, akivel izzik a levegő, és alig várjuk, h. találkozzunk, úgy kívánjuk egymást. Szeretek, és szenvedek. Elválni nem szeretnék, egzisztencia, + 2 gyerek miatt, de a másikat is annyira szeretem, és már kitépni sem tudom a szívemből.
Na, most olyanok válaszolhatnának, akik ugyanebben a cipőben járnak...
kedves utolsó, te egy idióta vagy. Ha azt az energiát és szeretetet a férjed felé fordítottad volna, amit a szerető kapott, nem lenne semmi gond. Remélem már észhez kapott a "férjed" és már rég túl van rajtad..
A kérdésre pedig nem válaszolnék, inkább kérdeznék,
Kit szeretsz? Miért szereted őket? El tudnál képzelni egy harmadikat is? lol..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!