Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves leszek, és úgy érzem hogy soha nem lesz barátnőm akármennyire is szeretném nem megy miért?
11-es
Tudod, a kérdezőnek nem biztos hogy ez fog elsőként az eszébe jutni, h akkor meg sem érdemel engen, hanem lehet hogy az, h. megint egy nő akinek nem kellettem ez és ez miatt... Érted?
Én 27 éves koromig voltam ebben a helyzetben és akkor sem magamnak köszönhettem a változást. Nagyon jól tudom mit érzel, és azt javaslom, hogy adj fel MINDENT, amiben eddig hittél. Tegyél fel egy lapra mindent, és csináld azt amihez kedved van, mert nem éri meg várni. Ne érdekeljen, hogy helyes/helytelen, csináld. Aki elítél, az elítél. Aki nincs a helyedben az könnyen ugat mindenfélét, oda se figyelj rájuk. A legtöbben el sem tudják képzelni, hogy ez egyeseknek mekkora probléma lehet, így csak adják a jótanácsokat tizenévesen, mint a 110 éves tibeti bölcsek. Tudod a való életben kit fog érdekelni a problémád? a qrwa világon senkit. Neten rengetegen mondani fogják, hogy "ó, hát te csak várod az igazit, ez szép dolog, jó dolog, ne add fel" de élőben senki nem kíváncsi egy antiszociális emberre, félnek tőlünk. Próbálj ki mindent: pszichológus, készségfejlesztő tanfolyamok, stb. A vallási szektákat viszont kerüld nagy ívben. Próbáld számodra kellemetlen társaságokba kényszeríteni magad, ahol pl. csupa nő van.
Egyet ne tegyél, ne ragadj itt a neten hogy kibeszéld a problémádat. Ez egy hamis világ, itt fogsz ragadni és függővé válsz. Akármilyen nehéz is, felejtsd el a netet, de főleg ezt az oldalt. Most azonnal vágj bele, mert egyre rosszabb lesz, és előbb utóbb piához vagy drogokhoz kell majd nyúlnod, mert elviselhetetlen lesz az életed. Megijedtél? Remélem... mert akkor van mi ösztönözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!