Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22 éves leszek, és úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves leszek, és úgy érzem hogy soha nem lesz barátnőm akármennyire is szeretném nem megy miért?

Figyelt kérdés
Egy ideig úgy voltam vele hogy nem kell nekem senki elleszek egyedül is. Még szűz is vagyok, szerintem leszek is... A munkahelyemen is az összes barátomnak van, és mindig szünetben együtt esznek, nevetnek, ölelgetik egymást.. Én meg olyankor elvonulok és nagyon szomorú vagyok... Úgy érzem hogy így dolgozni sem igazán van értelme.. egyre jobban kikészít a gondolat hogy ilyen Puha p*cs vagyok.. Elítélhettek, mondhattok rám akár mit, de ez nekem akkor is iszonyatosan fáj.. itt van megint a nyár, és én meg egyedül mint a kisujjam. Képtelen vagyok beszélgetni is lányokkal :( Vagy csak nem jött még el az igazi. Az eszem azt súgja hogy legyek bátor és próbálkozzak, a szívem azt hogy várjak az igazira.. De mind a kettő nehéz. És 22 évesen még szűznek lenni a mai világban.. Nem azt mondom hogy szégyen, de azért valljuk be nagyon ciki. Mit tanácsolnátok? Mivel tudnám a kemény pillanatokban kontrollálni magamat, mert nagyon ideges is vagyok ettől :( Őszintén megmondom hogy irigy is vagyok más fiúkra. meg sem érdemlik és mégis boldogok és a lányoknak is a b**mok jönnek be..

2013. máj. 5. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es, most ezzel a mondattal mi a baj? :D Sajnos vannak olyan lányok, akik ezt is nézik a párválasztásnál (itt most nem magamra célzok)...
2013. máj. 5. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:

11-es

Tudod, a kérdezőnek nem biztos hogy ez fog elsőként az eszébe jutni, h akkor meg sem érdemel engen, hanem lehet hogy az, h. megint egy nő akinek nem kellettem ez és ez miatt... Érted?

2013. máj. 5. 17:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez így igaz. Akit ELUTASÍTOTTAK! Mindig az az aki nem ÉRDEMELTE KI! az elutasítót. hisz azért lett eltakarítva, mert nem ütötte meg a színvonalat. Ezt nem jó fordítva kiforgatva hozzáállni. Mert a tényeken nem változtat. Ő kellett volna neked, de te neki nem. Akkor nyilván nem ő nem érdemelt meg tégedet. Ez csak egy önbecsapás!
2013. máj. 5. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem önbecsapás, mert aki így áll hozzá egy másik emberhez, az nem is érdemli meg a másikat...
2013. máj. 5. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Én mindezek ellenére irigyellek egy kicsit, mert neked legalább van munkád. Én nem csak a nőkkel nem tudok beszélni...
2013. máj. 5. 18:24
 16/19 A kérdező kommentje:
nem érdekel engem semmi.. egyedül fogom leélni a szánalmas kis életemet. minden reggel átkozni fogom a napot...
2013. máj. 5. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Én 27 éves koromig voltam ebben a helyzetben és akkor sem magamnak köszönhettem a változást. Nagyon jól tudom mit érzel, és azt javaslom, hogy adj fel MINDENT, amiben eddig hittél. Tegyél fel egy lapra mindent, és csináld azt amihez kedved van, mert nem éri meg várni. Ne érdekeljen, hogy helyes/helytelen, csináld. Aki elítél, az elítél. Aki nincs a helyedben az könnyen ugat mindenfélét, oda se figyelj rájuk. A legtöbben el sem tudják képzelni, hogy ez egyeseknek mekkora probléma lehet, így csak adják a jótanácsokat tizenévesen, mint a 110 éves tibeti bölcsek. Tudod a való életben kit fog érdekelni a problémád? a qrwa világon senkit. Neten rengetegen mondani fogják, hogy "ó, hát te csak várod az igazit, ez szép dolog, jó dolog, ne add fel" de élőben senki nem kíváncsi egy antiszociális emberre, félnek tőlünk. Próbálj ki mindent: pszichológus, készségfejlesztő tanfolyamok, stb. A vallási szektákat viszont kerüld nagy ívben. Próbáld számodra kellemetlen társaságokba kényszeríteni magad, ahol pl. csupa nő van.

Egyet ne tegyél, ne ragadj itt a neten hogy kibeszéld a problémádat. Ez egy hamis világ, itt fogsz ragadni és függővé válsz. Akármilyen nehéz is, felejtsd el a netet, de főleg ezt az oldalt. Most azonnal vágj bele, mert egyre rosszabb lesz, és előbb utóbb piához vagy drogokhoz kell majd nyúlnod, mert elviselhetetlen lesz az életed. Megijedtél? Remélem... mert akkor van mi ösztönözzön.

2013. máj. 6. 06:52
 18/19 anonim válasza:
Hi ! Csinált azt amit szeretsz majd előbb utóbb rád talál az igazi.És nem ciki szűznek lenni.Legalább büszke lehetsz rá nem feküdtél le fűvel- fával.
2013. máj. 7. 15:55
 19/19 anonim válasza:
Honnan tudod nem lesz barátnőd?
2013. máj. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!