Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van 1 lány akivel eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány akivel eddig barátok voltunk de most. Ezt nem értem (lent)?

Figyelt kérdés

nah szóval a kapcsolatunkról annyit hogy nagyon jóba voltunk mindig és vagyunk is.. tegnap este átjött filmet nézni és közben megcsókolt.. visszacsókoltam ő tovább akart menni de nekem ő olyan mintha a saját húgom lenne úgy érzek/éreztem iránta.. mondtam neki hogy én nem tudnám úgy szeretni hogy párkapcsolatból.. mondta nem baj de folytassuk ... és hát megtörtént .. én csak azért mentem bele mert szeretem és nem akartam megbántani de akkor még nem éreztem azt hogy testileg is kívánom.. majd utána megbeszéltük hogy én nem tudom őt szeretni úgy hogy járjunk ... és mondta hogy nembaj. de látszott rajta hogy bánatos, de viszont reggel mikor felkeltem ez megváltozott úgy érzem hogy majd megbolondulok nélküle ..hiányzik az érintése.. ölelése egyszerűen egész nap rá gondoltam suliba ...

mi történhetett velem beleszerettem 1 éjszaka leforgása alatt ? lehetséges ez?

2013. ápr. 29. 15:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Istenkirály a fő kérdés megfogalmazása! :D

Lehet, hogy már előtte is szeretted mint férfi a nőt, annak ellenére, hogy írod, ez nem volt így. Csak épp nem tudatosult Benned. Néha kell egy inger, ami nem megszokott, hogy ráébredjünk, kell nekünk.

2013. ápr. 29. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
lehetséges sajnos.. megsajnáltad és azért.
2013. ápr. 29. 15:17
 3/20 A kérdező kommentje:
mi a baj a megfogalmazással ?
2013. ápr. 29. 15:19
 4/20 A kérdező kommentje:
egyébként most is azt érzem hogy belehalok ha nem ölelhetem ma megint :$
2013. ápr. 29. 15:24
 5/20 anonim ***** válasza:

Hát, tud valamit a hölgyemény. :)

Vágj bele, mi bajod lehet?

2013. ápr. 29. 15:25
 6/20 A kérdező kommentje:
attól félek nagyon hogy elmúlik amit most érzek és nem akarom megbántani :(
2013. ápr. 29. 15:26
 7/20 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember azért fél előre, hogy elmúlik. Az élet ilyen. Mindig változik. De ha mindenki így gondolkodna, most nem tennéd fel a kérdést te sem, én meg nem válaszolnék.
2013. ápr. 29. 15:27
 8/20 anonim ***** válasza:

Helyes. Akkor közöld vele és éljetek boldogan.

Amúgy lehet, hogy így megszereted egy éjszakától. Főleg, ha jelentett valamit, vagy különleges élmény volt. Mért ne lehetne.

Én mindig mondtam, hogy fiú-lány barátság nincs. Illúzió.

2013. ápr. 29. 15:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Mindig van arra esély, hogy elmúlik, ilyen alapon soha senkivel ne kezdj kapcsolatot.

De ha a testiség váltott ki érzéseket, akkor jó eséllyel a testiség fenn is tudja tartani az érzéseket (vagy nem, garancia nincs).

De tényleg kár ráparázni, ha vonzódsz hozzá, akkor érdemes egy próbát tenni.

2013. ápr. 29. 15:29
 10/20 A kérdező kommentje:
ja és így még nem éreztem lány iránt se. pedig már több lánnyal voltam együtt
2013. ápr. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!