Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jehova tanúi párkapcsolat?
Adott egy lány aki tényleg benne lenne abban hogy esetleg járjunk és ezt már ki is fejtettük egymásnak. A határ ott van hogy ő az úgynevezett "jehova tanúi" vallásban van és nem igazán lehet velem kapcsolatban. Van esetleg valami kiskapu vagy valami út/mód arra hogy ez ne legyen akadály?
a lány még nem 18...
Ha nagyon nagy baromságot kérdeztem akkor röhögjetek ki, vallások terén nem vagyok otthon...
18/F
Hihi, aranyos vagy!:) Szerintem igaz, amit a 67%-os írt. Ha esetleg kifejtesz valami érdeklődést a vallásuk iránt az egy jó pont a szülőknél. És amit ne csinálj: ne mondd a lánynak, hogy nincs Isten, ne próbáld lebeszélni a vallásáról, mert azzal eltávolíthatod magadtól nem csak őt, hanem a szüleit is.
Egyébként te hiszel Istenben? Elhiszed, hogy a Biblia igaz?
Mit vársz egy olyan kapcsolattól, amelyben arra kéred az embereket, itt a GYIK-on, hogy segítsenek Neked, hogyan lehetne azt a lányt becsapni, becserkészni és átverni úgy, hogy közben TE jól érezd ebben magad?
Ez nem a kérdésedből, inkább a hozzászólásaidból derül ki.
Miért nem egy katolikus, református vagy bármelyik másik vallásból való lánnyal akarod ezt megtenni? Ha ez lenne a helyzet akkor is tanácsot kérnél egy másik ember átveréséhez?
Te tényleg csodálkozol, hogy a szülők féltik tőled?
Ne csodálkozz.
Mivel nincsen bibliai ismereted(legalább is nem elég), nem tudhatod, Isten hogyan tekinti azt a családot. Ha kedvesek Istennek van okod félelemre, mert nem fogja őket magukra hagyni őket.
" Ne vezessenek félre titeket: Istent nem lehet megcsúfolni. Mert amit vet az ember, azt fogja aratni is; mivel aki a testére nézve vet, romlást fog aratni a testéből" Galata 6:7
Nem hiszek istenben, teljes mértékben ateista vagyok. A lányt semmi féle képen nem akarom eltávolítani a vallástól és a szüleitől főleg nem. Hol írtam bármi olyasmit amivel azt akarom hogy átverem? hol? Nincs ebbe semmi átverés, jobban kedveljük egymást a kelleténél és bele is mennénk a dologba ha nem lenn ennyire szigorú ez a vallás.
A lényeg: mind a ketten ezt a kiskaput keressük, tud erről a kérdésről hogy ezt feltettem, átverés helyett ponthogy segítség lenne mivel a szülőknek így nem okoznánk akkora "csalódást" (de ez nem biztos hogy a megfelelő szó erre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!