Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiús lányoknak is lehet esélyük? 14/L
Lehet esélyed, főleg ha jól nézel ki.Divatot minek követni?!
A viselkedésed vagy a beállítotságod fiús?
Én is többségében feketét hordok meg zenét hallgatok(rockot) nem pedig ilyen modern konyhazajt...pedig nem vok emos vagy darkos,csak az esik jól,mondjuk van, hogy más ruhát öltök...szal nyilvan nem csak én vagyok így.Attól, hogy vki fekete ruhát hord lehet jó csaj ,persze sok rocker csaj igénytelen...
Ami igazán fontos, hogy legyenek nőies vonások és igényes legyen az adott hölgyemény :) --->személyes vélemény: legyen szép,az fontos!
Az öltözködésed nem fiús...nem az a tipikus csajos,de fiúsnak nem mondható.Küllemed?
Ugyebár öltözködésed nem fiús,állításod szerint a viselkedésed sem tipikusan fiús...
" Azok a lanyos lanyok, akik kivagott polokat hordanak, akiket lehet b.szni "
Szerintem ez nem egészen igaz. A "lányos lány" ,azaz a nőiesség nem ezt takarja szerintem. Attól senki nem lesz nőies,hogy kivágott felsőt hord,és/vagy könnyen kapható. Másrészt pedig nem minden lány adja magát könnyen,aki kivágott felsőt visel.Ez az egész a viselkedéstől is függ!
De,hogy a kérdésedre is válaszoljak,lehet esélyed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!