Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő fiú vs. Egyszerű lány?
Nem tudom, hol készültök színésznek, de a színészet, nem rivalizálásból áll. Maximum akkor, ha mondjuk egy színházhoz való bejutás a cél. A színház közösségi műfaj. Ha ketten csináltok egy darabot mondjuk, akkor kötelességetek egymással úgy dolgozni, mint partnerek, és segíteni egymást.
Ha kimutatja feléd az érzelmeit, akkor oké. Ha te is felé, akkor mehet minden.
Menő fiú ez nézőpont kérdése..lehet ő nem tartja magát annak, attól függetlenül hogy beképzelt. Amúgyis ezek a tulajdonságok pont azért alakultak ki, mert az adott személy annyi kisebbségi komplexussal küzdött hogy ezen felül akart kerekedni, és átcsap a másik végletbe.
Persze ha ez a fiú olyan is aki mindenkit megkap ha füttyent, akkor igen érdekes neki egy olyan lány aki nem ugrik egyből a nyakába. Az ilyeneknek az azonnal szemet szúr és már csak EGO-ból is be akarja bizonyítani hogy márpedig ő megszerzi, meg mi az hogy őt nem veszik észre. Egyébként a pasik is alkalmazzák ezt a technikát jó szerivel....azért apró kis jelek kellenek hogy jó fejnek tartod vagy hogy szimpatikus neked, de a legeslegelején csak ennyi legyen, és amúgy szarj a fejére.
Alapvetően ez egy örök érvényű igazság nőkkel és férfiakkal szemben egyaránt, hogy aki hozzá van szokva bizonyos dolgokhoz, de ezt a rutint megtöri úgymond valaki egy teljesen más viselkedéssel, akkor csak pislognak, megzavarodnak, nem értik hogy mi van és ezekkel együtt már fel is van keltve az érdeklődés. csak okosan kell csinálni. mondjuk nálam az ilyen ösztönösen működik és az én "brutál menő exemet" is meg tudtam lepni egy párszor, mert teljesen más hozzáállást produkáltam mint amit várt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!