Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan személy, aki a Gyakorin talált rá élete párjára?
Én új vagyok a válaszolók listájában, és ténylegesen a kérdésedre válaszolok:
kb 5 csodálatos hónappal ezelőtt kiírtam egy kérdést, amire jött egy egész kedves válasz, privátban. levelezni kezdtünk, facebook, 2 napra rá megvolt az első találka, és azóta igen sok kellemes közös élményben volt részünk :) nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert még Pesten belül is elég közel lakik hozzám :D és bátran állíthatom, hogy eddigi pasijaim közül ő a legeslegjobb, szóval bár ennyi után nem tudhatom, hogy életem párja-e vagy sem, de egyelőre még nagyon úgy néz ki :)
20 vagyok, a barátom 21 :) és hihetetlen, de eddigi pasijaim közül, akikkel többnyire élőben ismerkedtem meg, ő néz ki legjobban... pedig már azelőtt szimpatikus volt, hogy képet láttam volna róla :D talán Karma, talán nem, ki tudja, de talán neked is lesz ilyen szerencséd, mint nekem :)
Freak nem tenne ilyet.
Ha meg igen,akkor ez van,mindig is tudtam,hogy egy pincében végzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!