Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt gyakorin nagyon gyakran látok olyat, hogy úgy beszélnek a "nem sovány" lányokról, mintha a szekunder szektorba lennének? :D
én nem vagyok kövér, de sovány se, és néha már kicsit bántó mikor a 10. kérdésnél olvasom, hogy
pl: De szerintem meg igazuk van, mert akárhány vékony lánynál próbálkoztam, mind elutasított, lehet tényleg csak a kövér lányoknak kell a magamfajta, csak én így sosem leszek boldog, akkor inkább maradok egyedül, ha már nem kellek a vékony lányoknak.
és sokan írnak ilyeneket.. talán a vékony az szebbnek számít??? nemis értem.. én szépnek érzem magam:D
Az tényeg igaz, hogy a kövér csajok, akiket észre sem vesznek a fiúk, ők nyitottak csak a sovány, alacsony, ronda fiúkra? Ők járnának a fajtámmal?
itt egy másik ilyen lekezelő..
2! igaza van
ne foglalkozzál vele, Te így jól érzed magad, az a lényeg
és nem súly számít, én sem vagyok ajtólap, nem hiszem ez lenne a mérvadó,
A teltebbek is lehetnek szépek, én is az aranyközépút vagyok, mindig is szerettek a pasik, ez inkább kisugárzás kérdése! :)
Először is a sovány meg a vékony nem ugyanaz, ugyanolyan bántó valakit lesoványozni, ha még az is, mint egy teltebbet ledagadtozni. Mégis sokszor megteszik, de azt senkinek nem mondják, hogy húú de dagadt vagy.
A leírásból gondolom te normál alkatú vagy. Mindenki olyat keressen, aki illik hozzá, akik meg nyavajognak az ő bajuk, akkor inkább maradjanak egyedül, ha ilyen hülyék.
Minden "nem épp vékony" lány itt rinyál, hogy "JAJJ,
NEM KELLEK SENKINEK". Nemrég szálltam le a vonatról,
(most értem vissza), és az első szerelmespár, aki ve-
lem szembe jött, az kb a pasi volt 60 kg, a csaj meg
90 kg.
Szóval ennyi erővel általánosíthatnék, hogy "miért az
az első pár, aki velem szenbe jön, hogy a csaj súlyosabb
a pasijánál?"
Ez hülyeség. Mindenkinek megvan az, hogy kit szeret, és
ennyi!
Nem számít szebbnek. Régen én is ezt hittem, persze von-
zóbb, DE láttam olyan bűbájos mosolyt egy (nem épp vékony)
lánytól, hogy hanyattvágtam magam! Ez emberre vonatkozik,
nem kategóriára, könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!