Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy itt gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt gyakorin nagyon gyakran látok olyat, hogy úgy beszélnek a "nem sovány" lányokról, mintha a szekunder szektorba lennének? :D

Figyelt kérdés

én nem vagyok kövér, de sovány se, és néha már kicsit bántó mikor a 10. kérdésnél olvasom, hogy

pl: De szerintem meg igazuk van, mert akárhány vékony lánynál próbálkoztam, mind elutasított, lehet tényleg csak a kövér lányoknak kell a magamfajta, csak én így sosem leszek boldog, akkor inkább maradok egyedül, ha már nem kellek a vékony lányoknak.

és sokan írnak ilyeneket.. talán a vékony az szebbnek számít??? nemis értem.. én szépnek érzem magam:D

2013. ápr. 15. 19:01
1 2
 11/13 Pretty_Fighter ***** válasza:
73%

Valakinek a vékony tetszik,valakinek az átlag,valakinek a dagadt,valakinek az izmos,valakinek a...De a többségnek nem a ducibb lányok tetszenek.Van ilyen.

Amúgy amikor ilyen téma van,akkor a ducik/husik/dagik,(vagy a pártolóik) mindig olyasmiket mondanak,hogy "legalább nem török össze ha megölelnek,meg hogy legalább van mit fogni,meg csontokkal csak a kutyák játszanak" stb de miért mindig a SOVÁNYokhoz hasonlítják a dagikat?:DD Egy anorexiásnál lehet,hogy jobbak a ducik,de ha egy normál alkatot veszünk akkor nem mondhatják,hogy összetörik,vagy csak a kutyák játszanak csontokkal stb...Ezzel vígasztalhatják magukat,hogy legalább egy csontsoványnál jobbak,de egy normál,szép,vékony lánynál nem valószínű.Szóval a többség egy normál alakot választana,aztán egy ducit,aztán egy nagyon nagyon vékonyat.

És igen,a vékony szebbnek számít az emberek többsége szerint.

2013. ápr. 15. 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:

én pedig az ellenkezőjét tapasztalom :\ hogy aki vékony karcsú, az nem szép mert a kutyák a csontotokkal játszanak blabla... :| pedig senki se tehet arról hogy ilyen az alkata,legalábbis szerintem...

valaki nem tud hízni, valaki meg nem tud fogyni. Egyébként meg nem nehogy már másik ember kommentjével foglalkozz, döntsd el te hogy nekem mi a szép

2013. ápr. 15. 21:37
 13/13 A kérdező kommentje:
igen, azért írtam nem soványt, mert nem a kifejezetten dagikra mondtam, hanem inkább a normál alkatra.
2013. ápr. 19. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!