Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszik egy srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy srác?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, nem tartom magamat melegnek inkább biszexuálisnak mert már jártam lánnyal. Nagyon tetszik egy srác és néha ad olyan jeleket amikből lehet arra következtetni hogy ő is szeret. Nem tudom mit csináljak belé vagyok zúgva. Egyszer együtt mentünk iskolába és nem nagyon mertem hozzászólni. Hogy tudjam meg hogy szeret-e, nem feltűnő és lebukásra alkalmas módon? Nem szeretném ha mindenki homoszexuálisnak hívna :(:(

2013. ápr. 19. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

13 évesen biztos hogy a fiúk tetszenek? lehet hogy ez még nem is egyértelmű. az a fiú aki nem volt még lánnyal mert akár még 13éves lehet hogy először vele kell hogy járjon és lány legyen az aki először lefekszik vele hogy tudja hogy kihez vonzódik.

lehet hogy aki neked tetszik inkább a lányokhoz húz.

2013. ápr. 19. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:
nem, mert írtam hogy lánnyal is jártam, de valahogyan a fiúk felé is vonzódom. De az aki tetszik az nem csak a lányokat szereti mert láttam.
2013. ápr. 19. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Most olvastam a kérdésedet.Ezért most írtam rá hozzászólást csak.

Hát ha már tudod azt hogy biztos érdekelt a fiú kapcsolathoz meg te is akkor ebben nem lehet hiba.

Szeretnéd őt úgy is olyan dologban érezni?

Javaslom kérd meg valami segítségre leckében vagy egy közös programra ahova együtt mentek el.

Aztán ha már alakul a barátság a beszélgetés vele akkor kérdezd meg tőle hogyan áll a lányokkal vagy esetleg gyűlöli-e a melegeket?Mert ha nem akkor van rá esélyed hogy meg mert tőle kérdezni ha csak ő hallja meg.

Vagy ha van facebook oldala neked meg neki is őt kérdezz erre rá.

Más javaslatom nincsen.Esetleg írj személyes üzenetben is ha gondolod.

Szia további szép napot!

2013. máj. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!