Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak? (csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? (csak komoly válaszokat várok)

Figyelt kérdés

16 hónapot voltunk együtt , sokat veszekedtünk de csak apróságokon. 5 napja szakítottunk mert azt mondta, hogy elege lett belőlem . írtam neki többször is hogy beszéljük meg.. elmentem hozzá de azt mondta nem akar már semmit de szeret még , tegnap vettem neki virágot,írtam neki egy üzenetet 3 órán át vártam az iskolánál. az üzenetet széttépte és elszaladt, hazáig futottam utána , érzem hogy szeret és én nem fogom kibírni nélküle.. volt már hosszabb kapcsolatom is de azon gyorsan túlléptem. Segítsetek :(

f/18

2013. ápr. 17. 15:49
 1/6 GrimmjoWwW ***** válasza:
csókold meg.
2013. ápr. 17. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ha valóban hiányzol neki, jelét fogja adni. Ez most a romantikus filmekből vett hiszti. Hagyd kicsit főni, és meglátod, hiányzol -e neki. De szerintem nem. Én nem raktam ki olyan srácot, akit tényleg szerettem.
2013. ápr. 17. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes.. ha szeret akkor mért teszi ezt? valamit elrontottál? am meg ha ennyire szereted akkor ne add fel, kedves Tőled, hogy vártad a sulinál, meg az is, hogy futottál. Tedd ezt, de ne zaklasd! Menny el még hozzá, iskolába mindenképpen beszéljétek meg:) sok sikert!:)
2013. ápr. 17. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem várok. de olyan nehéz :( minden perben arra gondolok hogy bárcsak átjönne hozzám :( de egyre reménytelenebb .. amúgy onnan gondolom hogy szeret még hogy megpróbál féltékennyé tenni.. szerintem ha nem szeretne akkor nem csinálná ezt. de én már nem tudom :(
2013. ápr. 17. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
* percben
2013. ápr. 17. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
hali szerintem adj neki idöt persze nehéz ha szeret az ember...talán azis lehet hogy 1kis szünetett akar tartani nem ez lenne az elsö eset gondolom én asztán megint vissza térhozzád.,
2013. ápr. 18. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!