Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem kellek neki? Tényleg csak ez lenne?
Én 19(nő), ő 21(férfi), még csak másfél hónapja vagyunk együtt. Eddig minden tökéletesen alakult. De két napja a randinkon elmondta, hogy ő nem érez irántam semmit. Hogy össze van zavarodva, mert az látja hogy én odavagyok érte és hogy ő ezt nem érzi mint ahogy én. Egy héttel ezelőtt jöttek a gondolatok neki, amikor tavaszi szünet miatt nem tudtunk találkozni, de minden nap beszéltünk .Azt mondta hogy akkor jött rá hogy gondol rám, de nem úgy hiányzok neki mit ahogy kellene. És nem tudja miért érez így, mert hogy semmi rosszat nem tud rám mondani, mert okos, kedves, szép vagyok. Hogy mindig is ilyen lányra vágyott mint én, de most még se tudja mit érez. Mert nem tudja hogy ha most vége lenne akkor hiányoznék- e neki. És hogy ő nem akar engem bántani, mert tudja hogy velem szemben ez így nem fair. Azt mondta hogy velem még soha nem volt ilyen, mert mindig már az első randi után azt érezte hogy ez okés. De nálunk ezt nem úgy érezte mint korában, mert mindig nagyon jól érzi velem magát és szeret lenni velem, és kedvel, de mégis nincs meg az ami máskor megszokott lenni. Azt mondta hogy az utóbbi időben minden kapcsolata csalódással végződött és hogy lehet hogy ez miatt nem tud már olyan könnyen megnyílni.
Ezután megkérdezte a véleményem, én azt mondtam neki hogy adjon még időt nekünk. Hogy másfél hónap nem olyan sok idő, főleg hogy heti 2-3-szor találkoztunk csak így esete felére. De ő fél hogy ha ez később se fog változni akkor az nekem még jobban fog fájni és ő engem nem akar bántani. Nem szeretné ha én megsérülnék. Nem érti miért van ez, mert számára csoda hogy egy ilyen lányból mint én ilyen érzéseket tud kiváltani.Végül abban maradtunk hogy folytatjuk.
De nem értem mert állítása szerint ő még soha nem volt szerelmes, akkor mégis mit érzet az eddigi kapcsolataiban ami itt nincs meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!