Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok több mint egy éve megismerkedtem egy fiúval egy szórakozóhelyen, sokat beszélgettünk aztán facebookon és sokat is jártunk egymáshoz le sokszor együtt aludtunk nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, egyikőnk se vallott sosem szerelmet a másiknak csak néha utalgattunk egymásnak, sokszor volt féltékeny fiúkra ilyenkor sosem keresett napokig de aztán egy nagy vita után másfél hónapig nem beszéltünk én se kerestem és ő se makacsságból végül ő felhívott és megbeszéltük. 3 nap után kiderült hogy összejött a régi barátnőjével és hogy még mi együtt voltunk akkor ők is találkozgattak. pár hónap mulva ismét azon a szórakozó helyen ahol megismerkedtünk nagyon berugott és megcsalta velem a barátnőjét (amit nagyon szégyellek). ennek már több hónapja azóta nem beszéltünk. nem tudok rájönni hogy érzett-e valamit irántam vagy csak pótlék voltam, sosem feküdtem le vele a 8 hónap alatt még együtt voltunk, talán ezért cserélt le?! azóta ha egy helyen vagyunk mindig néz ha én elmegyek előtte kicsit megcsíp és mosolyog néha ha nem figyelek rá kicsit meglök de próbálom kerülni a tekintetét. mi a véleményetek erről? köszönöm szépen a normális válaszokat:)

2013. ápr. 11. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy csalta meg veled a barátnőjét, ha sosem feküdtél le vele...?
2013. ápr. 11. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
csak csók, ja és hogy 8 hónapig nem feküdtünk le az azért volt mert ő legelső alkalomból azért hívott csak le hogy lefektessen ezt a haverjai visszamondták és ezért nem nagyon bíztam benne
2013. ápr. 11. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak "arra" kellettél volna neki.
2013. ápr. 11. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinteséged:)
2013. ápr. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!