Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Múltkor dolgoztam, addig a barátnőm ott volt nálunk és használta a laptopomat. (Én mondtam neki h nyugodtan használja) A laptopomon van egy csomó kép, mert én akármerre járok szeretek fényképezni és ezeket megőrizni, úgyhogy több 100 mappa van régi nyaralásokról, bulikról, stb, de nem is nézegetem őket soha, csak megvannak. Aztán ahogy hazaértem a barátnőm azzal fogad, hogy takarított egy kicsit a laptopomon, azaz az összes olyan képet letörölte amin exekkel vagyok. (Voltak ilyen képeim is, de nem azért mert bármelyik érdekel, csak tényleg soha nem is nézegetem a képeket, eszembe se jutott, hogy olyanok is vannak) Különösebben amúgy nem érdekel, mert nem kellettek már nekem azok a képek, de kíváncsi vagyok, hogy mással is esett már meg hasonló vagy mi erről a véleményetek?
2013. ápr. 9. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jogon törli ki a képeket az engedélyed nélkül? Ha te ezt szó nélkül hagyod akkor tiszta szánalom vagy te is. Én még az is lehet hogy kirúgnám a csajt ha friss kapcsolatról lenne szó.
2013. ápr. 9. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez így nem megengedhető. Úgy én belementem volna ebbe, ha megkér, hogy együtt üljünk le, és a neki nem tetsző képekről döntsük el maradhat-e vagy nem. De ez így nem járható út, hogy gondol egyet és törli a képeidet. Mi lesz majd később?

Lehet, hogy nem akarsz bajt, meg veszekedést. De szerintem ezt ne hagyd. Nem teheti meg hogy a beleegyezésed nélkül válik meg a dolgaidtól.

2013. ápr. 9. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem friss már a kapcsolatunk, meg amúgy semmi más gond nincs, úgyhogy mivel tényleg nem érdekelnek azok a képek, ezért nem is akartam vitát generálni ebből.
2013. ápr. 9. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én megbeszélném vele. De ugyanakkor megértem, hogy nem akarsz vitát.
2013. ápr. 9. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a képek nem érdekelnek, de maga a szituáció ténylegesen zavar, hiszen azért vagy itt. Nem dolgom senkit uszítani, de olyat törölt ki a gépedről ami a saját tulajdonod, és pótolhatatlan, és nincsen joga ilyen módon hozzányúlni a dolgaidhoz.
2013. ápr. 9. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gáz. És a jövőben mit fog csinálni? Kutakodik majd a mobilodon? Felbontja a postád?

Én is számtalanszor ültem már párom gépe előtt, úgy hogy ő ott sem volt, de eszembe sem jutott kutakodni rajta...

2013. ápr. 9. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de ilyen helyzetben iszonyatosan kiosztottam volna a másikat. Kapcsolat ide vagy oda, vannak határok, amiket be kell tartani! Az egyik az, hogy nem dobjuk ki a másik holmiját az engedélye nélkül, pláne nem döntjük el, hogy mi kell neki és mi nem.

Nem az a baj, hogy törölte a képeket, hanem hogy így önállósította magát. Ezt azért nem kéne.

2013. ápr. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!