Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Herpeszvírus! Megcsalt?
figyi bárhogy el kaphatta
én egyszer csak úgy elkaptam az arcomra egy pici pontban és 1 hétig kezeltem és sose puszilkodtam senkivel/senkimmel
Nem kell hozzá megcsalás.Akinek volt bárányhimlője,bármikor kijöhet rajta stressz hatására,viszont ha kijön,akkor fertőz.
Jaj!
Az emberek 80-90 %-a hordozza a herpesz 1, herpesz 2 vírust, és genetikusan ÖRÖKLŐDIK némelyik típusa. Herpesz víruscsaládba tartozik a citomegalovírus is, EBV, VZV a bárányhimlő és övsömör okozója. Bárhol össze lehet szedni. Nem kell hozzá uszoda.
Attól, hogy neked nem jött még elő, nem biztos hogy nincs herpesz vírusod. Mint említettem, az emberek 90 %-ában van, bizonyos típusokat nem is szürnek, főként csal az 1-es és 2-es típusú herpeszvírust szűrik. + CMV, VZV, EBV. Háziorvosi beutalóval/kérőlappal elvégeztetheted a vizsgálatokat ingyen.
SZÓVAL NEM BIZTOS, HOGY MEGCSALT, ÉS LEHET, HOGY TŐLED KAPTA EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!