Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megcsalt?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyok együtt a párommal és most nemi herpeszem van. Neki semmi tünete nem volt, hogy az lenne és nem rég keztem el fogamzásgátlót szedni. Nagyon félek, hogy megcsalt és azért kaptam el. Neki is volt pár éve ilyen betegsége. Lehet, hogy most kiújult neki és azért kaphattam el vagy biztos, hogy megcsalt?2013. ápr. 8. 12:42
1/6 anonim válasza:
Ezt tőlünk kérdezed,hogy megcsalt-e?Te ismered!Miért nem neki teszed fel a kérdést?Nőgyógyászhoz sem ártana elmenni.
2/6 anonim válasza:
Nemi herpesz nem tűnik el, csak tünetmentes. Aki egyszer
megkapja (nem feltétlen szexuális úton), az élete végéig
hordozza, és mindig fertőz. Nőknél gyakrabban jön elő,
míg férfiaknál tovább tünetmentes.
3/6 anonim válasza:
Nezesd meg biztosan mi az! Lehet , hogy sok helyrol osszeszedhetted, uszi, nyilvanos wc............ de a helyedben en is a megcsalasra gyanakodnek... De van ennek a genitalis herpesznek egy olyan remek tulajdonsaga,h nem minden ffin van tunete, de mar evek ota hordozza. Lehet,h nem tudott rola, de ha igen es nem szolt jusson a pokolra, mert ezzel nagyon sok szenvedest okozott neked. szoritok!!
4/6 anonim válasza:
Biológia. A nemi herpesz nem múlik el a szervezetből ha egyszer megkaptad életed végéig hordozni fogod és bármikor megfertőzhetsz mást. Nem csalt meg. De ennyi eszed neked is kéne legyen már bocs.
5/6 anonim válasza:
Az immunrendszer gyengülése mindig előhozza majd. Nem kell ehhez másik nő. Most, hogy tudjátok igazából csak egymással élhetnétek szexuális életet hogy soha ne fertőzhessetek meg mást. Maradjatok együtt.
6/6 A kérdező kommentje:
senki nem mondta, hogy nem voltam nőgyógyásznál.. voltam, kaptam gyógyszert!! köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 8. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!