Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, hogy felejtsem el? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
tehát:
Van egy fiú, akivel csak ritkán találkoztam pedig a szomszédom, és egyszer amikor találkoztunk megcsókolt.Nekem az volt az első, ő meg már nagyon tapasztalt ilyen téren. Járni akart velem 1-2 hónappal ezelőtt de én nem akartam vele. Most viszont úgy érzem beleszerettem, de szerintem ő már teljesen lemondott rólam, és nem kellenék neki.
Honnan tudod, hogy lemondott rólad? Még mindig az lenne a legegyszerűbb, ha megbeszélnétek az egészet. Megmondanád, hogy váratlanul ért a csókja, ráadásul neked még nincs tapasztalatod, ezért is utasítottad el. Aztán vagy összejön a dolog, vagy nem, de nem tudhatod le ilyen egyszerűen, mert önmagadtól veszed el az esélyt.
2013. ápr. 8. 20:09
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha akkor tetszettél annak a srácnak, akkor most is fogsz. Ha meg el akarod felejteni, akkor a zenét javaslom. Hajrá!
2013. ápr. 8. 20:12
3/6 A kérdező kommentje:
decemberben történt a csók, sokáig nem írt semmit, aztán bocsánatot kért, találkoztunk és megint jött ezzel a járni akar velem témával, de én nem tudtam mit érzek, ezért nemet mondtam, meg kellett volna vele próbálnom ,nagyon elrontottam, tudom hogy már nincs esélyem mert sose ír hogy találkozzunk vagy valami, szeretném őt elfelejteni
2013. ápr. 8. 20:14
4/6 anonim válasza:
Lehet, pont azért nem ír, mert ő is próbál elfelejteni és hasonlóképp érez.
2013. ápr. 8. 20:17
5/6 anonim válasza:
Kétszer elutasítottad, mégis mit vársz? A legtöbben ennyiből is megértik, ha nem kellenek valakinek. Ezért lenne jó, ha megbeszélnéd vele a dolgokat, de vigyázz, nehogy azt érezze, hogy most csak szórakozol, és húzod az agyát azzal, hogy "eddig nem szerettelek, kétszer visszautasítottalak, de most már szeretlek" (mert ez bizony elég félreérthető szituáció lehet). Többre mész az őszinteséggel, nem kell szégyellned azt, hogy félénkségből mondtál nemet.
2013. ápr. 8. 20:21
6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom vele ezt megbeszélni, ő nagyon menő srác, sok lányt megkaphat, én meg nem vagyok az a menő csaj aki hozzá illik, csak egy átlagos lány....én szerintem őt már végleg elvesztettem...maximum csak barátok lehetnénk, a kérdésem az volt hogy: Hogyan felejtsem el?
nem kérek kioktatást, így is elég rosszul érzem magam, minden nap sírok, pedig erős lány vagyok, de ezt nagyon elszúrtam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!