Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jó az neki ha két fele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az neki ha két fele hazudik?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy: van egy lány (18) én fiú (20) szerelem és barátság közötti kapcsolatot ápolunk, ha gondunk van akkor egymást meghallgatjuk, segítünk kibeszéljük egymás lelki gondjait stb.

Most összeszedett magának egy srácot (23-25) éves, EZ ENGEM NEM IS ZAVAR! De az a probléma hogy mind a kettőnknek hazudik a csaj! Nekem azt mondja hogy már nem szerelmes, nincsenek együtt ehhez képest találkozgatnak és igenis együtt vannak mert tudok róla ismerősöktől, facebook-ról még ha el is próbálja rejteni illetve túl átlátszóak a hazugságok.

A másik srácnak meg azt mondja hogy velem már nem beszélget és nem találkozgatunk ehhez képest velem is találkozgat és beszélgetünk.

De mint mondtam engem nem érdekel hogy vele van-e vagy sem, engem az zavar hogy miért kell hazudozni?!

2013. ápr. 7. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán, esetleg, véletlenül, meg kéne kérdezni a csajt IS.
2013. ápr. 7. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
de ha rákérdezek mindig tagad és akkor én vagyok a rossz mert azt feltételezem hogy képes hazudni egy számára fontos embernek
2013. ápr. 7. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöket akar. És ezt csak hazugsággal tudja fenntartani. A kérdés, hogy el tudod-e ezt viselni hosszú távon is.
2013. ápr. 9. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

De kis rafkós, szóhuszár. :D

Mindkettőtöket akar, de most épp te vagy talonba.

Amúgy nem olyan nagy dolog ez, mármint úgy értem, ha nem hazudna, és kitartana egyikőtök mellett, attól még később összejöhet a másikkal, mert hát az ember általában azzal jön össze, akit ismert már előtte valahonnan.

De ez így eléggé visszatetsző, és két szék közt fogja találni magát.

2013. ápr. 9. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:

3# igazából addig nem érdekel amíg találkozunk, beszélgetünk mivel nem érzek iránta szerelmet így elviselem a hazugságot

4# engem ismer több mint 4 éve

srácot meg 2-3 hónapja

ja lehet amúgy most ez a srác érdekes meg új neki és rám unt

de mint mondtam részemről semmi szerelem max. ágyba vinném :P

2013. ápr. 9. 19:37
 6/6 A kérdező kommentje:
De egyébként direkt játszom is a hülyét, aztán a végén ha megjön az esze majd szépen a fejéhez vágom hogy tudok mindenről aztán majd leshet a lelkem... 1biztos nem én fogom a rövidebbet húzni :D
2013. ápr. 18. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!