Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemembe hazudik, de a bizonyítékkal nem élhetek. Mit tegyek?
Másfél éve vagyok együtt barátommal. Mielőtt összejöttünk volna elég kicsapongó élete volt.. többnyire drogok. Miután összejöttünk megkértem, hogy álljon le. Aztán beléptem egy zenekarba, és pár hónap után számomra nem teljesen egyértelmű dolgok miatt megutálta az egészet, és választtantni akart velem, hogy vagy ő vagy a zenekar, arra hívatkozva, hogy amikor én kértem valamit, ő rögtön megtette.
Ma amikor be akartam jelentkezni facebookra, az övét adta ki. Tudom, hogy nem szép dolog, de belenéztem az üzeneteibe, és láttam, hogy ugyan úgy üzletelget. Pár hónapra visszamegnőleg elolvasam egy emberrel való beszélgetését, és az ajánlástól, a vásárláson át, a tapasztalatokig minden ott volt. És még a mai napon is lefolytatott egy ilyen beszélgetést, holott ennyi ideig akkor a szemembe hazudott, de elvárta volna, hogy én meg megtegyek érte bármit.
A facebook üzenetet nem hozhatom fel bizonyatéknak előtte, mert nem szeretném ha megtudná, hogy belenéztem.
Nagyon szeretem, de ez nem volt szép..Mit tegyek?? Segítsetek!! :( :( :(
én 19l ő 22f
sose fog leszokni
lépj amíg lehet
Szia szerintem amit te tettél hogy így a privátszférájába beléptél ez majdnem olyan rossz dolog mint amit ő csinál veled. De te ezt a döntést úgy hoztad meg hogy nem voltál biztos benne hogy barátod ezt csinálja. És így ezt megtenni... ugyanolyan vagy mint ő ez a helyzet összeillettek :)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!