Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? .
A volt barátommal szakítottunk már jó ideje. Egy évig voltunk együtt, első elsöprő szerelem volt, de az élet úgy hozta, hogy vége szakadt. Tavaly gyakran rájöttünk hogy nem tudunk egymás nélkül élni, és nagyon nehezen ment az elválás.
2013-ban találkoztunk párszor, mint barátok, persze nem úgy váltunk el.
A lényeg. két hete elég közel kerültem az egyik nagyon jó barátjához, akivel soha nem beszélgettem azelőtt. Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztem magam a sráccal, és azt hiszem hogy szerelmes lettem. Ők viszont még mindig jó haverok, és úgy érzem, hogy a srác a barátságukat fogja választani, viszont nekem ez nagyon fájna. Most először vagyok önző két és fél év után. Azt akarom hogy a sráccal boldogok legyünk, és a volt barátomat ez ne zavarja. Tudom ez hülyeség, mert valamilyen szinten engem is zavarna, ha a volt barátom összejönne valamelyik barátnőmmel....Mennyire esélytelen az hogy nyisson felém a srác? :) Valaki volt már hasonló szituban?
Ui:baráti körük elégé ugyan az.
L/20
Hát pl nekem nagyon rosszul esne ha a barátnőm össze jönne az egyik barátommal
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!