Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogok valtozni?
Mostanában nem nagyon értékelik a változást. Ugyan olyan vagyok mint te, talán a drogokat kivéve, mondtam is a barátnőmnek, hogy megváltozok, de nem hitte el és kidobott. Remélem neked sikerül, már csak akkor is megéri, ha nem jön össze, legalább majd másnál jobb lesz.
Bár szerintem az emberek nem változnak, csak mást mutatnak magukból egy-egy szituációban.
" emlitette szeretne a pasim lenni de en turelmetlen vagyok es ot akarom."
És akkor mi a baj?
Mind a ketten ugyanazt akarjátok.
Egy férfitól, sőt senkitől az égvilágon nem fogsz helyrejönni, csakis saját magadtól! Neked kell dolgozni rajta, segítséget kérni, terápiás csoportba járni és Neked jó szakemberekhez.
Sajnálom, hogy ilyen gyerekkorod volt!
Nem tudom, hogy a drognak milyen mélységeibe merültél bele. Vannak, amikből akár baráti segítséggel is ki tudsz keveredni, de vannak, amikből még hozzáértő segítséggel is csak nagyon nehezen. Az mindenesetre már nagyon jó, hogy AKARSZ változni. Ha mélyen belenyúltál a dolgokba, kérj orvosi segítséget!
A k..va - feleség témához: nem feltétlenül nevezném k..vának azt a nőt, aki ÉL. Ha így nevezzük őket, akkor azokat a pasikat, akik minden héten mással, minek nevezzük? Nem igazán fair, hogy a nő, aki ÉL, rögtön ezzel a jelzővel minősítődik, míg a férfiaknál ez felvágós skalpokkal egyenlő. Ha pasi lennék, tuti olyan nővel kezdenék komolyabb kapcsolatba, aki eleget élt. Nincs a környezetemben egyetlen olyan fiatalon házasodott pár sem, akik mostanra már ne váltak volna el, vagy épp nem most válnának.
Bocsánat az off-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!