Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogok még változni?
6hónapja szakított velem az a fiú akit mindennél jobban szerettem , kb 1 hónapot jártunk de nagyon szerettem . Azóta se tudom elfelejteni.
Viszont azóta az érzéseim teljesen megváltoztak.
Ha meglátok egy szerelmes párt ezek jutnak az eszembe :
- Pfuj ezek is nyáladzanak .
- Minek boldogok ? Úgyis vége lesz egyszer .
-Meg , hogy a szerelem sz@rt se ér.
-meg h forduljon fel az összes boldog szerelmes :S
Utálok mindent ami a szerelemről szól .
Mind azért mert szeretek , tök reménytelenül.
Azóta volt már 1 barátom , de vele is elb@sztam mert úgy álltam hozzá , hogy meg se akarom igazán szeretni , beton várat építettem magam köré :S
Rendbe jönnek még az érzéseim ?:S
16/L
Majd egy kis idő elteltével találsz egy párt, és eltompulnak ezek az érzések. Kezdetben itt vagyok pl. én :)
17/F
1 hónap járás után 6 hónap depresszió?
Az elején még mindennél jobban szeretted a végén meg azt írod meg se akartad igazán szeretni? Most akkor hogy van ez?
16 évesen ezen keseregsz?! Neked legalább volt beteljesült szerelem!
Én 32 vagyok és soha senki se szeretett és ma is mindenki utál! Hiába vagyok rendes srác.
Úgyhogy fel a fejjel, vannak nállad jóval nagyobb vesztesek is.
ne aggódj! meg fognak változni. idővel úgy is elmúlik ha csak nem találsz addig valakit aki segít majd rajtad
egy olyan embert akihez az előző még csak a bokájáig sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!