Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne őrüljek meg?
Bocsi hosszú lesz :/
Volt egy távkapcsolatom, aminek úgy lett vége 7 hónap után hogy a barátomnak, nevezzük x-nek, tetszett egy lány és közölte hogy össze akar vele jönni. Teljesen ki voltam nagyon sokáig semmit sem bírtam rendesen csinálni, leromlottak a jegyeim. totál káosz voltam. Eközben volt egy srác akinek tetszettem legyen y. Tulajdonképpen ő volt az álompasi a szemembe. Aha. Lett volna, ha nem szerettem volna még mindig x-et. Ezért vissza is utasítottam. Bár nem tudtam hogy jó e az amit teszek.(meg közben y egyik lány ismerőse is közölte velem hogy tetszem neki. de ebbe már nem megyek bele) Ez után nem sokkal x szakított a barátnőjével, mert a lány nem foglalkozott vele tulajdonképpen.elpanaszolta nekem a baját x és én meg teljesen együtt érző voltam és próbáltam segíteni. Erre benyögte nekem hogy szeret. Mire mondtam neki hogy jó gyorsan vált. És akkor azt mondta hogy mindig is szeretett csak amíg barátnője volt bűnösnek érezte volna magát, ha mondta volna. aha. másnap újra összejöttek. Ha ez így megy tényleg megőrülök. És bocsi hogy hosszú lett, csak ki kellett írnom magamból mert nagyon nem tudom kinek leírni/elmondani. Nincs valakinek valami ötlete hogy mit csináljak? még mindig szeretem és minden nap beszélünk de nem bírom hogy a barátnőjéről beszél néha, pedig nagyon jól tudja hogy még mindig szeretem. Elfelejteni meg nem tudom és nem is akarom. Segítsetek! Teljesen tönkremegyek :c
Figyelj, tapasztalatból tudom, hogy egy emléket semmi nem erősít meg jobban, mint a felejtés utáni vágy. Ne próbáld görcsösen elfelejteni x-et...csak engedd el! (Vagyis a leírtak alapján takarodjon az életedből és legyen már annyi büszkeséged, hogy nem állsz le vele újra és újra!!!)
Ne hagyd, hogy szórakozzon veled! Szerintem most várj egy kicsit tisztázd magadban a dolgokat. Próbálj kevesebbet beszélni vele. Aztán hagyd a fenébe ezt a szemetet! Most gondolj bele ő itt szórakozik veled, hülyít te meg hagyod...megérdemli, hogy egyáltalán szóba állj vele?! Ha igazán szeretett volna nem jön össze mással ugye tudod? Biztosan erős csaj vagy! Gyerünk zárd le az ügyet, mert nem érdemel meg téged x! És talán kezdj randizgatni y-nal...aztán majd alakul :-) remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!