Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új kapcsolata van. Help! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolata van. Help! Mit tegyek, hogy ne őrüljek meg?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretem a volt barátomat, és végig abban reménykedtem, hogy újra összejövünk. De ma kirakta facebookra, hogy kapcsolatban, és szerelmes üzeneteket küldenek egymásnak egész nap, és kiderül belőle, hogy már tart egy ideje, de csak most hozták nyilvánosságra!

KÖNYÖRGÖM!

írjatok valami vigasztalót! az egészet vagy fél órája tudtam meg, azóta őrjöngök, bőgök, fetrengek, a saját bőröm le akarom marni stb

megőrülök!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

24N

2011. jún. 21. 02:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szerintem szerezz valakit, akár csak beszélgetés céljából. Ha eltereli a figyelmedet, akkor már nem lesz ez a tehetetlen égető érzés.

Írj nekem!

2011. jún. 21. 02:55
 2/24 anonim ***** válasza:

Na, első vagyok. A kérdésedből látszik, hogy beszélni akarsz a dologról, azt akarod, hogy figyeljenek rád. Nem az számít, hogy mit mondanak, hanem az, hogy mondjanak már valamit.

Most éjszakás vagyok, szóval ráérek beszélni. Lassan elálmosodsz, aztán holnap ráérsz tovább örjöngeni.

2011. jún. 21. 03:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell minden kapcsolatot megszakítani az exeddel.
2011. jún. 21. 03:05
 4/24 A kérdező kommentje:

bármekkora szégyen, bevettem 2 nyugtatót (nem, nem az enyém, anyám szedi, a múltkor itthagyott véletlenül egy levéllel)

szedált lettem

mintha egy szürreális rémálom lenne az egész

elmosódott minden

2011. jún. 21. 03:11
 5/24 A kérdező kommentje:
én azt hittem, hogy szeret még, csak összezavarodott, velem is volt már ilyen. de lehet hogy soha nem is szeretett. most vele van. s ellopta a mosolyomaat.
2011. jún. 21. 03:16
 6/24 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, velem előfordult már többször is. Inszomniás voltam, aztán meg aluszékony, depressziós.
2011. jún. 21. 03:16
 7/24 anonim ***** válasza:
Ezt velem egy nő csinálta. Nagyon cukorborsó a lány, de két faszival is egymás után. Én meg csak lestem.
2011. jún. 21. 03:19
 8/24 anonim ***** válasza:

Szívesen beszélnék veled. Te lenyugszol, én nem unatkozom.

Írj privátban!

2011. jún. 21. 03:24
 9/24 A kérdező kommentje:

kiütött tabi. SOHA nem vettem még be ilyet. nem tudtam hogy ez ilyen érzés. most olyan viccesen néz ki a szoba, és majdnem hogy röhögnöm kell.

mi sose írtunk facebookon ilyeneket egymásnak, mert mindketten azt ontuk, hogy ez milyen gáz, meg nem oda való. most meg olyan, mint egy 16 éves kis idióta.

2011. jún. 21. 03:38
 10/24 anonim ***** válasza:
Írj nekem! :))
2011. jún. 21. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!