Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új kapcsolata van. Help! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolata van. Help! Mit tegyek, hogy ne őrüljek meg?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretem a volt barátomat, és végig abban reménykedtem, hogy újra összejövünk. De ma kirakta facebookra, hogy kapcsolatban, és szerelmes üzeneteket küldenek egymásnak egész nap, és kiderül belőle, hogy már tart egy ideje, de csak most hozták nyilvánosságra!

KÖNYÖRGÖM!

írjatok valami vigasztalót! az egészet vagy fél órája tudtam meg, azóta őrjöngök, bőgök, fetrengek, a saját bőröm le akarom marni stb

megőrülök!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

24N

2011. jún. 21. 02:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

amúgy éppen ma 10 hete szakítottunk

és az jut eszembe, hogy lehet, hogy engem soha nem is szeretett. azt meg hogy lehet túlélni, hogy valakinek odaadtad volna a fél szívedet, ő meg csak hazudott

nekem ő volt a tökéletes férfi

mindig dicsért, bókolt, és -amit eddig nem tapasztaltam- ő mndig azt emelte ki, ami tényleg jó bennem, h milyen szép rajtam ez meg az, mik a jó tulajdonságaim stb. olyan önbizalmam volt mellette, mint még soha, mert ő mintha tényleg észrevette volna, hogy mennnyire klassz vagyok, és ezekre koncentrált...

és most ennek annyi

az se volt igaz

2011. jún. 21. 12:29
 22/24 anonim ***** válasza:
na ezert nem leszek SOHA szerelmes.....
2011. jún. 21. 12:51
 23/24 anonim ***** válasza:

"azt hiszem, tiltom, így nem fogjuk látni egymást."

Igen, ez jó ötlet. Tedd meg minél hamarabb, mert így csak kínzod magad.

Próbáld meg lekötni magad és nem agyalni, hogy mi miért történt, minek hogy kellett volna lennie. Tudom, hogy ez most szinte lehetetlennek tűnik, de azért próbáld meg.

Ő hamarabb túllépett rajtad, éli tovább az életét, ennyi. Sajnos nem minden nagy szerelemnek lesz olyan kimenetele, mint reméljük. Ilyenkor mindig belehalunk egy kicsit, de utána tovább lépünk, mert muszáj.

Tudom, nem vigasztal, de pár éve mi is szakítottunk azzal, akiről azt hittem, hogy életem nagy szerelme, ő volt az első igazi. Én is hasonló állapotban voltam hetekig, mint most te. De aztán elmúlt. Ma már nem kéne az ex, ha térden állva könyörögne sem. :)

2011. jún. 21. 12:55
 24/24 anonim ***** válasza:

Hé hé, fel a fejjel, attól, hogy diplomája van a csajnak, nem jelenti azt, hogy egy IQ bajnok. Eltés vagyok, hozzánk is járnak olyanok, hogy a fejem a falba verném.... Ez semmire sem garancia manapság (sajnos).

Az meg hogy szép, gyönyörű...? Majd meggyűlik azzal is a baj, mert úgy van vele, hogy bárkit megkaphat (természetesen ez nem általánosítás, de lehetséges), körülzsongják a fiúk stb. És a szép külső meg a diploma sem garantálja a jó személyiséget, ezt azért tartsd nyugodtan észben.

Mindazonáltal kedves Kérdező, tényleg tiltsd le, ismerkedj, foglald el magad (meló, hobbi, barátok, család,stb.). Érd el hogy egyedül is jól érezd magad, és soha többet nem fog egy ilyen ennyire padlóhoz vágni.

A legjobbakat kívánom!

2011. jún. 21. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!