Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolata van. Help! Mit tegyek, hogy ne őrüljek meg?
Még mindig szeretem a volt barátomat, és végig abban reménykedtem, hogy újra összejövünk. De ma kirakta facebookra, hogy kapcsolatban, és szerelmes üzeneteket küldenek egymásnak egész nap, és kiderül belőle, hogy már tart egy ideje, de csak most hozták nyilvánosságra!
KÖNYÖRGÖM!
írjatok valami vigasztalót! az egészet vagy fél órája tudtam meg, azóta őrjöngök, bőgök, fetrengek, a saját bőröm le akarom marni stb
megőrülök!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
24N
Az a baj, hogy nem tudsz mindig elmenekülni majd a valóságtól. Úgy mondanék valami vigasztalót, de nem tudok. :( De itt vagyok. Hogy tudnék segíteni?
18/L
Ilyenkor nem sok vigasztalót tud írni az ember, ez mindenképpen sz...r helyzet. Csak az idő segít majd. Később könnyebb lesz.
Legalább így már tisztán látsz és nem reménykedsz hiába. :(
Reménykedj ,hogy hamar vége lesz :)
Nekem is volt már ilyesmi ,azt 1 hónapra rá szét is mentek.
Kemény lesz picit, de tapasztalatból tudom, ilyenkor ez segít. Voltam ilyen szituban, nem egyszer.
Mióta mentetek szét? Ha nemrég, és már mással van: ébresztő! Ez egyértelműen egy r0hadék! Ha már régebb óta is vagytok külön, ő meg csak így túllépett, hát kérem, minősíti magát.
A Facebookos nyáladzás meg lehet direkt is, mutatni, hogy jajdenagy a szerelem, benne van a pakliban, hogy Téged is bosszantani akar vele (sose tudhatod, mély és undorító tud az emberi lélek lenni).
Meg aztán: hallod, egy férfi SEM éri meg, hogy tönkretedd magad. Otthagy, megcsal? Abban a pillanatban ábrándulj ki belőle! Ő a r0hadék, éli világát, és még te szenvedj? Hol jó ez Neked? Persze, ezeket nem lehet teljesen koordinálni, de gondolkodásmód kérdése.
Szerintem gondold át, és az önmarcangolás helyett alakíts egy kicsit haraggá, undorrá.
Aztán pedig blokk FB-on, és soha nem is kérdezősködünk utána. Ha ezt az utolsó lépést kihagyod, csak még jobban fogsz szenvedni, higgy nekem.
Szia,
én is hasonló helyzetben vagyok, mi 6 évig voltunk együtt a barátommal, fél éve szakítottunk és én múlt héten még vissza akartam szerezni...nagyon szerettem. Aztán szombaton megismertem egy srácot, aki annyira helyes és vicces és nagyon bejön, az esetem, és én sem hittem el, de egész hétvégén csak rá tudtam gondolni. Pedig azt hittem, hogy én csak a volt barátommal lehetnék boldog, mindenáron vissza akartam szerezni, de rájöttem, hogy van máss, ez a pasi megmutatta...erre a volt barátom tegnap felhívott, hogy el szeretne mondani valamit, de nagyon zavarban volt, hallottam a hangján, és végül kinyögte, hogy megismerkedett vkivel, és szerette volna ha tőle tudom és én egy hete mégel sem tudtam volna képzelni, most meg TELJESEN HIDEGEN HAGYOTT. Annyira durva, sok bolgodságot kívántam neki, a szemem se rebbent és komolyan is gondoltam! Szóval tudom, hogy nehéz, de ismerkedj! Ahogy lesz vki aki megmozgat benned valamit, akkor már egyáltalán nem fog érdekelni a volt barátod. És lehet, hogy te majd jobban elkezded érdekelni őt, ne felejtsd el, hogy amíg könyörögsz és kimutatod hogy szereted, semmi nem lesz, majd ha lesz@rod, akkor kezded el újra vonzani...:)
Legyél boldog és regisztrálj egy társkeresőn, az sok önbizalmat adhat! :)
24 évesen azon parázol , hogy a volt fas.zid összejött valaki mással ? Hát menj már az ANY.ÁDBA !
Ennyire nyomorult vagy , vagy esetleg kamu a kérdés !?
kedves utolsó...miért baj ha 24évesen a volt barátja érdekli még?engem is érdekel sajnos,és ez nem attól függ hogy ki mennyire nyomorult vagy nem...ez a szerelem gondolom te még nem tapasztalhattad...
neked annyit javaslok hogy legyél sokat a barátaiddal majd ők segítenek ahogy nekem tették.én nem rég voltam hasonló helyzetbe volt barátomnak is van kapcsolata már,én is szeretem,de bele kell törődnünk...tudod én rájöttem hogy nem érdemlik meg hogy sírjunk és tönkre tegyük magunkat miattuk...és ha újra össze is jöttetek volna az nem lett vna ugyanolyan...kezdj új életet és próbálj meg nem foglalkozni vele!iszonyú nehéz lesz de talpra kell állnod,hisz az élet megy tovább...
Mindenkinek nagyon köszönöm.
Ma is teljesen KO vagyok, gondolom még a nyugtatók miatt, még jó, hogy nem kell ma dolgoznom. Bár annyira nem is bánom, hogy ki vagyok ütve, így nem bírok gondolkodni.
Na megnéztem a nőt, kíváncsi voltam. Hű, kábé a világ legszebb nője (én se vagyok azért ronda), de ez a nő...mintha ha valami magazinból lépett volna ki, na meg olyan mint egy fittneskirálynő. Eszméletlen jól néz ki, és diplomás is, szóval még csak nem is egy üresfejű cicababa.
(de jó, hogy szedált vagyok, így komolyan nem fogom fel)
amit fb-n művelnek, az röhej, mintha 16 éves lenne az exem, pedig 29. (a nő is annyi, és olyan bomba, hogy elájulok)
Akiről azt hittem, hogy a gyerekeim apja lesz, egy másik nővel enyeleg... mintha egy gonosz, sátáni tréfa lenne. és nem érzek iránta semmi utálatot. semmit :(
azt hiszem, tiltom, így nem fogjuk látni egymást.
most meg nem tudom mit csináljak, iszom valamit, és visszafekszem aludni,egyszer hátha felébredek.
Mindenkinek nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!