Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy kitől vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy kitől vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket, ne ítélkezzetek,elsősorban véleményeket szeretnék hallani Tőletek!

20 éves házasságban élek. Van két gyermekem. Szerettünk volna még egy kisbabát. Rendszeresen együtt is voltunk a hónapban. Főleg peteérés környékén. Ám van egy 5 éves kapcsolatom a férjem mellett. Mikor elhatároztam, hogy gyermeket akarunk, kértem, szálljon ki az életemből. De elgyengültem, és voltam vele. Körülbelül a peteérés környékén lehetett. Megszakításos együttlét volt. 10 hetes terhes vagyok. Mit tegyek? Lehet tőle is a baba?

Szerintetek? Tudom, hogy mekkorát hibáztam... már tudom, de késő.

2013. márc. 28. 17:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
Te utolsó..... Szar ember vagy..... Végig bízik benned 20 éve már...erre te már 5 éve felrekúrsz.... Szegény faszi...és ő meg szegényem mitsem tudva, ilyen alljadéktól szeretne gyermeket... Nem tudok eddig hogy tudtál aludni...
2013. márc. 30. 04:34
 22/24 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók! Tiszában vagyok azzal, hogy milyen ember vagyok. (Tanult emberként, nem kellőképpen viselkedtem, bár tény és való a kettő nem függ össze egymással). Úgy gondolom, nem ezt a kérdést tettem fel. (Tisztelet a Válaszolók között a kivételnek).

Gondolom, az egész országban, nem bocsánat! az egész világon én vagyok az első aki megcsalta a férjét.

Ez nem mentesít semmi alól...Tudom. A döntésemet meghoztam.

És köszönöm, hogy a konkrét kérdésemre kaptam a válaszokat!

2013. márc. 30. 09:44
 23/24 Alex. válasza:
0%
Semmi baj. Minden nő ilyen! Az elején kell apuci aztán nem.....se dugi bugi sem cumika, de bezzeg a vadidegen faxt tövig benyeled-benyelitek! Gusztustalan nők!!!! Ne is tegyél fel ilyen kérdést, mert baromság a javából. Ha félre toltál, akkor meg minek a régi apuci.....gondolom a pénze miatt. Aztán még ti ugattok, hogy mennyire gennyesek a pasik, hogy becsajoznak....Szánalmas vagy.
2013. márc. 30. 10:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy biztos. A KAPCSOLATODNAK(A FÉRJEN KÍVÜLINEK) VESS VÉGET!!!! Egyszerűen nem tehetek arról, h elítélem azokat az embereket akik megcsalnak valakit. Szemétségnek tartom. Nem is mondom ki teljesen h mit gondolok. Ok ,h 10 hónapos terhes vagy , de a DNS teszt tényleg kimondja. A gyerektől tényleg eléggé köcsögség lenne megválni ,mert nem ő cseszte el ,hanem TE. A te döntésed (persze hogyha ne a férjedtől van a gyereked) h elmondod-e neki vagy sem. De szerinte mondd e. Egy idő után úgy is fel tűnne ,hogy ha a gyerek se terád, se az "apjára nem hasonlítana.
2013. ápr. 3. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!