Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy kitől vagyok terhes?
Kérlek titeket, ne ítélkezzetek,elsősorban véleményeket szeretnék hallani Tőletek!
20 éves házasságban élek. Van két gyermekem. Szerettünk volna még egy kisbabát. Rendszeresen együtt is voltunk a hónapban. Főleg peteérés környékén. Ám van egy 5 éves kapcsolatom a férjem mellett. Mikor elhatároztam, hogy gyermeket akarunk, kértem, szálljon ki az életemből. De elgyengültem, és voltam vele. Körülbelül a peteérés környékén lehetett. Megszakításos együttlét volt. 10 hetes terhes vagyok. Mit tegyek? Lehet tőle is a baba?
Szerintetek? Tudom, hogy mekkorát hibáztam... már tudom, de késő.
Szerintem kb 1% az esélye h nem a férjedé a gyerek.
De lehetett vna ez 0 is, de nem ítélkezem.
13/14 Nagyon köszönöm, hogy picit bíztattál.
Lehet nem itt kellett volna magánügyeimet "kibeszélnem", az ítélkezők nem ismerik az életemet. Amit tettem... nincs rá magyarázat. A férjem lenne az utolsó,akinek ezt el merném mondani,mert tönkre tenném az életét.
De nem tudjátok,milyen életem volt. 18 évesen árva lettem, édesanyám rákban halt meg,édesapámat nem is ismertem meg olyan korán itt hagyott minket. Egyedül maradtam. A férjembe kapaszkodtam, ő volt az egyetlen hozzátartozóm, akinél menedéket találtam. Hiába volt házam, pénzem... mégiscsak árva voltam. Első férfi volt az életemben. És valahogyan az idilli kapcsolat romlani kezdett. A szerelem elmúlt a gyerekek kötnek össze. Találtam valakit, akivel sosem lennék együtt,mert a férjemet szeretem a legjobban. Félrelépés? Nem én vagyok az első ezen a világon. Egyetemi éveim alatt,majd a sima hétköznapokban,munkahelyemen... millió sokkal durvább megcsalásokkal, életekkel találkoztam.
Ez az én történetem. Ez nem mentesít semmi alól... Nem tudom,hogy mit tegyek...
Én magamban bízom abban, hogy csak nem attól a személytől lettem terhes,aki belém sem élvezett... (Tudom...előváladék így meg úgy).
Az én párom 4 éves kora óta árva, most akkor számítsak rá hogy megcsal mert szar élete volt? Nem! Ez jellem és hozzálás kérdése. Te ilyen vagy, nem lehet vagy kell erre magyarázatokat keresni. Akkor is megcsaltad volna, ha kristálypalotában nősz fel.
Én el semtudom képzelni, hogy azt akivel megosztom a hajlékomat évekig átverjem és becsapjam.
Nem szeretem, ha valaki kifogásokat keres. Ez van, ilyen vagy, kész. Nem kell magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!