Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakított velem, de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XX19 kérdése:

Szakított velem, de akkor miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A volt barátommal 4 évig voltam együtt. A legutolsó 1 évben elég sokat veszekedtünk, párszor szakítottunk is, de mindig újra összejöttünk, mert nagyon szerettük egymást.. 1,5 éven belül ez a 3. komolyabb szakításunk. Lassan 2 hónapja szakítottunk, a szakítás elején folyamatosan elküldtük egymást minden melegebb éghajlatra ami létezik aztán én megmondtam neki, hogy nekem ez fáj, akármilyen harcot is vívunk, ő nyert.. Azóta megváltozott köztünk a viszon, néha beszélünk és elég normálisan. Egyszer találkoztunk is, azóta pedig lelkizünk és beszélünka kapcsolatunkról is. Elmondja, hogy nagyon hiányzom neki és, hogy valamiért úgy érzi, hogy mással ez sosem lesz annyira jó, mint velem, mert mi már nem viccelek az első találkoznásnál tudtuk, hogy együtt kell lennünk.. Szakított velem, eltelt 2 hónap és erre elkezd nekem ilyeneket írni. Én eddig teljesen jól voltam, próbáltam nem rá gondolni, de ezzel egy kis reményt csillogtatott meg a számomra.. Higyjek ennek vagy ne?? És legfőképp, miért csinálja ezt?

2013. márc. 26. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Szerintem egyébként egy próbát még megér, de a legközelebbi válsághelyzetnél már nem folytatnám tovább a kapcsolatot.
2013. márc. 26. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez kezd átmenni se vele se nélküled kapcsolatba. Én is hasonló helyzetben voltam. Én nem egyeztem bele a találkába, mert csak feltépné a sebeket. Minek túráztassam magam ha úgysem fogad vissza? Nincs értelme találkozni mert csak fájna nekem ez a véleményem mi nem találkozunk. Mi is szeretjük egymást de kidobott és én el akarom felejteni. Nem megyek bele játszmákba.

HA szeretitek egymást próbáljátok meg, de lehet hogy csak még nagyobbat koppansz ha nem jöttök össze még jobban fogsz szenvedni még nehezebb lesz elfelejteni, kezdhetsz előlröl mindent. Mérlegelj, hogy megéri-e neked. Nem fájna-e nagyon a találka mint nekem. Ha van esélyed, ha újra akarja kezdeni akkor menj el. Egyébként ne találkozgassatok csak "majd meglátjuk" alapon szerintem felesleges.

2013. márc. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!