Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor hogy viszonyuljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy viszonyuljak a dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nemrég óta "kavarunk", ahogy szokás mondani. Nem lakunk messze egymástól, de dolgozunk mindketten (ő többet) és nem tudunk csak úgy talizni akármikor.

Legutóbbi két alkalom (4. és 5.) sajnos rövidre sikeredett mert neki sok dolga volt, amit én megértek. Hétköznapokon keres, vagy ír üzenetet, de mikor a talira kerül a kérdés, akkor mindig van valami "sz.rozás" :(

Legutóbb csak egy órát voltunk együtt, igaz, ő utazott értem több km-t, amit díjazok, nem erről van szó. Csak nem tudom, hogy viszonyuljak ehhez? Azt mondja hogy ő szerinte ez kapcsolat, de hát így? :S

Még nem voltam sem én náluk, sem ő nálam, szóval ilyenekről nincs még szó. De mondtam neki hogy mivel többet dolgozik, én is szívesen átutazok hozzá a szomszéd városba, ne ő jöjjön mindig hozzám. Erre meg azt hittem örülni fog, de csak annyit mondott hogy jó, meglátjuk.

Áááá nem tudom. Ha együtt vagyunk akkor mutatja hogy odáig van értem, meg vissza, de máskor nem is mondja, meg semmi :S Nem tudom.... mit csináljak? Hogy szokás ezt a kapcsolat elején? Amúgy nem vagyunk már dedósok, csak én totál elfelejtettem egy többéves kapcs után, hogy mi hogy szokás. én 22/L, ő 25/F

2013. márc. 24. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarok vészmadárkodni,de ha ilyen rövidre zárja a találkozásokat,akkor elképzelhető,hogy nem független,és még nem döntötte el,hogy mit akar!

Nemrég hasonló helyzetben voltam.Férjem van,de a melóhelyen megismerkedtem egy pasival,aki eléggé tetszett,és elkezdtünk randizni.Ő is írogatott üzeneteket,én is neki,hívogattuk is egymást,de a találkozásaink mindig túl hamar végetértek,mert mikor arra került a sor,hogy jobban közeledjünk egymáshoz,megszólalt a lelkiismeret,nálam is,és nála is,mert neki meg élettársa volt,aztán mára lecsitultak a kedélyek,csak haverok vagyunk!

Majd figyeld meg,hogy a barátod lelkesedése napról-napra erősödni fog-e,vagy alábbhagy,mert ha az utóbbi bekövetkezik,akkor lehet,hogy csak kicsit tévúton akart járni,de nem gondolja komolyan,mert esetleg várja otthon valaki....

2013. márc. 24. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs neki senkije, viszont tény hogy sok dolga van. Nem akarom kiírni hogy mi, nehogy itt valaki ráismerjen :D de mutatott képet meg minden, szóval őszinte. Barátnője sincs, elfoglalt és nincs ideje ismerkedni sem.. szóval eleve így indult az egész hogy tudom hogy nem sok ideje van de hát ez mindegy :)

Ha nem érdekelném, akkor szerintem nem keresne... vagy hogy működik ez a srácoknál?:S

2013. márc. 24. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta hogy ha csk szexelni szeretne, akkor megoldaná, neki annál több kell. De így...?:(
2013. márc. 24. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak furcsa felfogású emberek,ő is egy ilyen egyén...nem a legjobb alanyt fogtad ki,az biztos,de akármennyire is sok dolga van,ha fontos vagy neki,valahogy meg fogja oldani,hogy több időt töltsön veled. Én úgy vagyok vele (tapasztalatból mondom),akiért már aggódni kell,és nem mennek simán a dolgok,az már nem lesz valami hosszú életű kapcsolat.

Reméljük a te esetedben nem ez lesz a statisztika,de nálam mindig így volt. Mikor találkoztok legközelebb?

2013. márc. 25. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
elméletileg péntek vagy szombat. vasárnap megyek haza szüleimhez :) kíváncsi vagyok mi lesz belőle :D
2013. márc. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!