Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyuljak a dolgokhoz?
Nos,az exem és én több mint egy évig együtt voltunk, nagyon jó kapcsolatunk volt,1 éve mentünk szét. Nekem lett új barátom,neki is futó kapcsolatai,de miután én szakítottam a barátommal,mert nem volt oké a dolog, egy ideje újra beszélgetünk. Ma találkoztunk is ,gondolom,hogy mi lesz a dologból,mindketten akarjuk,csak én nem szeretném olyan könnyen odaadni magam .. azt akarom,hogy küzdjön meg egy kicsit.. voltak fájdalmas dolgok is amiket hagyott bennem,ettől eltekintve borzalmasan szerelmes vagyok belé.. most megbeszéltük,hogy átmegyek hozzá dvd-zni,és nem is tudom egyáltalán mi fog megtörténni és mi nem.. nem akarom azonnal kiadni az érzéseim,csak szépen fokozatosan..
Pedig elvileg újra összefogunk jönni,csak az van bennem,hogy mi van ha kihasznál... bár úgy érzem nem fog,mert egyedül engem szeretett a sok kapcsolat közül..:/
Hogy reagáljak,ha megcsókol vagy bármi?
17/L ő 18
azért vigyázz, nehogy az legyen ,h csak megdug és ennyi. én így jártam. azt hittem és is ,h újra akarja kezdeni. háát tévedtem, nagyon szar volt.
persze ez az én storrym, szóval azt nem tudhatom ,h nálatok mi lesz, remélem egymásra találtok megint. jó DVD-zést.
Erről az a közhely jut eszembe, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó.
Volt oka annak, hogy szét mentetek. Először is azt kéne végig gondolnod, hogy ezek az okok meg vannak-e még? Mert ha igen akkor semmi értelme a dolognak, mert ugyan az lesz a vége mint egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!