Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyjam vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 2,5 éve lassan. Ebből 2 évet együtt is laktunk. A hétköznapjaink jónak, boldognak tűnik (vagy legalább is a részemről. Az első gond kb 1 évvell azután történt miután összejöttünk. Akkor az történt h megcsalt. Nem feküdt le vele de randizott vele aludt kétszer is. Mikor rájöttem szakítottam vele majd alig 1 nappal később megbocsátottam. Lassan mindketten elfelejtettük és éltük tovább a megszokott napjainkat. Egészen a múlt hétig mikor megint megtette h megcsalt. Most sem feküdt le vele és nem aludtak együtt sem. Elmentek bulizni. Azt mondja h miattam van mert nem engedem el sehova. (ez igaz is) De egyszer már átvert és féltem h mégegyszer megteszi. Elmondhatatlanul szeretem őt. Azt mondja ő h ő is szeret. Most megfogadtam h nem bocsátok meg. Ő sem akarja h megbocsássak mert azt mondja h szeret és nem akar tönkretenni engem. Mert fél h megint meg fog történni, pedig nem akarja, mert tudja h nem érdemlem meg. Már eltelt 2 nap azóta h nem láttam. Több mint 200km-re van hozzám mert hazaköltöztem a szüleimhez. Nagyon hiányzik mert szeretem, de közben ha belegondolok akkor gyűlölöm is. Most ő is mondta h mennyek el és felejtsem el, ő is megpróbál engem. Mindketten szenvedünk. Mit tegyek?

2013. márc. 24. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
mi döntsük el hogy elhagyd-e a bnőd?
2013. márc. 24. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ti, csak tanácsot kérek
2013. márc. 24. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem folytassátok külön. A bizalom már nincs meg ebben a kapcsolatban.

Adj időt magadnak, hogy kiheverd, valószínűleg nem lesz egyszerű.

Aztán a későbbiekben majd arra figyelj, hogy a következő kapcsolatodban ne legyél ennyire bizalmatlan az új barátnőddel. Tudod; ő nem az a lány, aki többször is megcsalt Téged.

2013. márc. 24. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
sztem hagyd ezt a nőt!:)
2013. márc. 24. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már ő is azt mondja hogy ez megint előfordulhat megeshet hogy átver azaz ő sem bizik magában akkor felesleges eröltetni
2013. márc. 24. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver, teljesen megértem mit érzel. Én is ebben a cipőben jártam volt barátnőmmel. Miután egyszer kétszer már gyanús dolgokat tett, nem tudtam benne megbízni úgy, és ez megölte az egészet. Próbáltam jópofát vágni a hétköznapokhoz, és próbáltam elhesegetni a rossz gondolatokat, mindhiába. Nálunk nem történt megcsalás, de voltak telefonhívások, és szünetet is kért, az exe miatt.. röviden, hagyd a fenébe, és kiderül milesz. A szívedre halgass. Hidd el!! Én itt ülök, több mint egy hónapja szakítottunk, meggyűlöltem, rájöttem hogy jellemtelen, mert meséltek róla dolgokat, és derültek ki elég kacifántos ügyek is, mégis vele akarok lenni, kívánom . Viszont nem vagyok hülye. Próbáld meg nélküle élni az életed, mivel szerintem a vérében van ez a megcsalás, és ne okold magad. Én azt mondom, ha nem sikerül, és végkép úgyérzed hogy nem jó nélküle, próbálj meg bízni benne, de ez mindenkép egy hosszú folyamat. Pár hónap - fél év külön, mindketten szabadon, te csajozol, ő meg kitérdekel mitcsinál. Majd ha nem megy, randizzatok, és kezdjetek minden ELŐLRŐL! Ez fontos. Ne úgy álljatok hozzá, hogy 2,5 évről indultok, mert akkor megmarad a múlt sérelme. Álljatok hozzá úgy, hogy most jöttetek össze, de már egy jó ideje ismeritek egymást, így ez segítség. Hajrá! :)
2013. márc. 24. 21:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászóloknak.

Nagyon tanácstalan vagyok. Most h elköltöztem az új srác ott alszik vele... Szoktunk beszélgetni, de ő ezt tagadja előttem. Ennyire lehet megbízni benne... Nem (csak)az a baj h ott alszik hanem h tagadja. Miért mondja azt h szeret ha így bánik velem? Ezzel csak rosszabb lesz. Most nincs munkám nincs ő, nincs semmim... Csak a családtagjaim maradtak. Szerintetek miért teszi ezt velem?

Csak jót akar? vagy ennyire önző?

2013. márc. 25. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg hagyd ezt a csajt a fenébe! Ne hagyd, hogy ennyire hülyének nézzen. Jobbat érdemelsz nála!
2013. márc. 25. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!