Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátomat szerintetek? :\
Fel szeretnék menni a westendbe kocsival és nem akar engem elvinni, aszt mondja, h ő nem tud vezetni budapesten, nincs akkora tapasztalata, mert még csak 3 hónapja van jogsija és attól fél, h balesetünk lesz vagy valami.
Aztmondja mennyünk fel vonattal vagy busszal de nekem nincs hozzá kedvem... :\ keressek egy olyan srácot aki elég tökös a feladathoz?
Ez most csak vicc??
Ez nem tökösség te idióta. Az életetekkel játszana. Örülj neki, hogy nem felelőtlen.
Egyébként meg szerezz te jogosítványt és vegyél autót, ha ennyire nem tetszik a vonatozás.
Nekem évek óta van jogsim és kocsim is, de sokszor én is vonattal megyek, ha hosszú az út.
" vezetni budapesten"
Mér meg van adva , hogy melyik Városban tud vezetni ?:DDD
My my ...
Egyébként teljesen egyetértek a sráccal hogy 3 hónapos jogsival inkább vonattal menjetek ezzel inkább félretéve a kockázatot de te is egy olyan kis tinip*csa lehetsz akit mindenkivel autóval kell kisérgetni stb stb.
És ha emiatt szakítasz vele , nem is tudod hogy mekkora szíveséget tennél a srcácnak.
Ez tuti, hogy fake kérdés. Ennyire idióta hülye pi.csa nincs a világon. (Bár lehet mégis, ki tudja)
4 éve van jogsim, de én sem mernék pesten vezetni...
Ha csak ezért dobod ki akkor jó nagy szemét vagy!
Figyelj nem olyan egyszerű pesten vezetni mint vidéken nagyobb városban, ott teljesen más minden. Én nekem több mint 2 éve van jogsim 2 hónapja mertem vezetni ott és teljesen be voltam parázva. Itt vidéken a kisvárosunkba meg a környéken lévő nagyobb városba is jól vezetek pedig elég bonyolult ott is vezetni ám. De a főváros az egy teljesen más világ. Ne hidd azt hogy ez olyan egyszerű. és ez nem a tökösség kérdése aki tökös az mellett tuti hogy bajod lesz mert vagánykodik vagy valamit benéz és már meg is van a baj. A barátod félti a testi épséged ezért nem mer autóval elmenni oda. Lehetnél megértőbb is egy kicsit.
Jézusom -.-""
Szegény srác. Hagyd el inkább sokkal jobb lesz neki:'D.
mekora szemét beszólogatós állatok vannak ezen az oldalon pfffff xD
és mivan akkor h én kocsival akarok menni meg miaz h nem tud ott vezetni? akk mire kapta a jogsiját ha nem tud hmmm?
az apja is megmondja neki h 20 éves már igazán összeszedhetné magát h akar leni végül valami a zéletben... erre itt az alkalom elvihetné a b.nőjét pestre és büszke lehetne magára és más is az lenne rá de nem... lehet nem is szeret engem igazán -.-''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!