Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim mért tilthatják ennyire ezt a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A család egyik barátjába beleszeretem lassan 1 éve és ő 31 éves én meg 15 ő is azt mondta hogy szeret és hogy bármit megtenne értem de azt viszont nem szeretné hogy miatta rosszba legyek a szüleimmel és nem csak szexet akkor tőlem mert mondta hogy neki az nem olyan fontos szerintetek mért nem akkarják hogy össze jöjek vele ?2013. márc. 24. 11:35
1/13 anonim válasza:
Mert ő 31-felnőt érett ember,szexuális vágyakkal.
Te-15 "kis"lány, éretlen,szexre felkészületlen.
Az erkolcsi részét nem is taglalom...
3/13 anonim válasza:
mert nem normális a 16 év korkülönbség amugy sem de igy hogy 15 avgy végképp nem. Hát én sem örvendeznék ha ezzel állitana haza a 15 éves lányom. Olyan meg nincs hogy neki nem fontos a szex. A másik bocs hogy ezt mondom de komoly gondok vannak azzala a pasival ha egy 15 éves lány vonzalmat tud kiváltani belőle. Ez nem egészséges. Érthető hogy Te még naiv vagy és nem látod ezt de igazuk van a szüleidnek. Egy 15 éves lány nem tud kielégitő partner lenni (nem szexuálisan értem) egy normális, egészséges gondolkodású 31 éves felnött embernek.
4/13 anonim válasza:
Sem testileg, sem lelkileg nem vagy érett a szexre, és egy kapcsolatra sem. Egy 31 éves férfinek NŐRE vagy szüksége, szexre, normálisan pénzt kereső párra, aki főz, mosogat, takarít ha kell. Nem egy 15 éves középiskolás kis kamaszra. Nem kell mindent elhinni neki.
5/13 anonim válasza:
3-as nagyon igazad van.
Kérdező, egész egyszerűen arról van szó hogy (NAGYON) nem ugyanott tartotok az életben. Lehet hogy azt mondja nem csak szexet akar, de azon kívül nem igazán lenne közös nevezőtök.
6/13 anonim válasza:
Mert 16 év a korkülönbség. Mert kis túlzással, de az apád lehetne. Mert nem vagy érett egy kapcsolatra. Mert ő felnőtt, te pedig gyerek. Mert nem normális, hogy egy 31 éves egy 15 évesre vágyik. Soroljam még?
7/13 anonim válasza:
Én szülő vagyok és én is tiltanám. Teljesen abszurd és egészségtelen egy kislánynak. Még ha Indiában lennénk, ahol a pici gyerekeket már korán férjhez adják... de az egy másik társadalom.
8/13 anonim válasza:
De honnan tudjátok hogy a 15 éves a lány, a 31 pedig fiú? Lehet épp fordítva van!
9/13 anonim válasza:
Veled semmi gond, de a pasival van!! Ha egy 31 éves férfi potenciális partnert lát egy 15 éves lányban, akkor vagy meglehetősen éretlen személyiség, vagy egy igen-igen önző, a saját érdekeiért bárkin átgázoló ember..
Megkérdezhetem egyébként, hogy lefeküdtetek-e már egymással?
Nem fújozni akarok, csak jó lenne tudni, hol tart most ez az egész, stb.
10/13 anonim válasza:
"ő 31 éves én meg 15"
Ennyi... ez nagyon sok és sokk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!