Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne újra rendbe hozni egy kapcsolatot? Akiknek
sikerült, tanácsokat kérnék tőlük. Bővebben lent!
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a párommal, együtt is lakunk amióta összejöttünk. Az elején nagyon jó volt a kapcsolatunk, minden rendben volt, meg volt a varázs. Most 1 hónapja, hogy megromlott a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk kis apróságon is, sokszor megsértődtem jelentéktelen dolgokon. Kevés a közös program, de ezelőtt is kevés volt. 2 hete társkeresőzött, amit megláttam. Gondolom pont ezért, mert most olyan semmilyen a kapcsolatunk, néha bújunk már csak össze, de szokta mondani, hogy szeret. Szoktunk szeretkezni is (kicsit ritkábban). Arra lennék kíváncsi, hogy akiknek sikerült helyre hozniuk a kapcsolatukat, ők mit tettek érte? Ötleteket, tanácsokat szeretnék. Sajnos az is baj, hogy ha 2-3 órát külön van, akkor már félek, szóval birtokolni akarom. Ami nagy hiba, ezen is sürgősen változtatnom kéne...
4 hónap után ha itt tartotok annak a kapcsolatnak vége.Dobbants, ha nem akarsz jobban sérülni. Ennek a pasinak te nulla vagy.
2013. márc. 22. 23:22
2/9 A kérdező kommentje:
Normális választ szerettem volna, a kérdésemre! Jelentek még neki valamit, és igen szeret engem, csak kicsit megromlott a kapcsolatunk, amit RENDBE SZERETNÉNK HOZNI! Nem csak én, hanem ő is. Valamelyik nap mondta, hogy üljünk le, és beszéljük meg, ez meg is történt, és ekkor jutottunk arra, hogy nem akarjuk elveszíteni egymást, de viszont akkor tenni kell a kapcsolatunkért. Ötleteket szeretnék, hogy akiknek sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat, nekik hogyan sikerült
2013. márc. 22. 23:30
3/9 anonim válasza:
Eleve hogy lehet ezt az egészet így? Te félted ha elmegy 2-3 órára? Hát hol a bizalom...sajnos ha valakit félteni kell, akkor ott már nincs rendben valami. Miért nem értik meg néha az emberek, hogy nem lehet magukhoz láncolni senkit: aki akar marad, aki pedig nem, azt nem lehet erőltetni, akármit csinálsz semmi értelme. Valaki vagy szeret téged úgy ahogy vagy és kész, vagy pedig jobbat érdemelsz. Persze nem mondom azt h nincs mit várnod tőle, mert nem ismerve titeket, nehéz megítélni a helyzetet. Annyit tudok, hogy nekünk sikerült rendbehozni a kapcsolatunkat, majdnem félév szakítás után. És utána sokkal jobb lett: beláttuk, hogy csak akkor lehetünk boldogok ha együtt vagyunk, és ez nem megy BESZÉLGETÉS nélkül. Vagy mindketten magatokba néztek és megtaláljátok a probléma gyökerét, vagy hagyjátok még lennébb csúszni a kapcsolatotokat. Aminek lássuk be, csak egy vége lehet. Szerintem a legfontosabb nyíltnak lenni! egyben ez a legnehezebb is. De nektek kell dönteni: akarja-e mindkét fél egyformán folytatni? Ha igen, akkor hajrá, rendbe kell hozni a dolgokat! Sok sikert! Legyetek Boldogok!:)
2013. márc. 22. 23:34
4/9 anonim válasza:
az elsőnek igaza van, de ha még is adnátok magatoknak egy kis időt azt javasolnám hogy egy vagy 2 hónapig lakjatok külön...csak heti 3szor találkozzatok, hogy érezzétek meg milyen igazán hiányozni a másiknak... ha ez nem lobbantja újra a lángot akkor bukta van
2013. márc. 22. 23:35
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos én eddig minden kapcsolatomban ilyen voltam, hogy birtokolni akartam a másik felet, jártam pszichológushoz, ő is megmondta, hogy mindez azért, mert soha az életben nem kaptam se anyai se apai szeretetet... és ezért. Nehezen bízok meg bárkiben is. Legyen ez egy barátnő, barát, pár.
2013. márc. 22. 23:38
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Most olvastam el a hozzászólásodat. Mostmár világosabb. Hát ezesetben közös programok kellenek. Nevessetek minél többet, sétáljatok, szerezzetek sok sok örömteli pillanatot együtt. Mindig legyen valami ami feldobja a napot. Te pedig próbálj különleges lenni a számára: találj ki apró figyelmességeket, amelyek csak rád vallanak. Éreznie kell, hogy nincs még egy hozzád hasonló lány a világon. Másrészt pedig nem szabad féltékenynek lenned. Ne húzd magadhoz görcsösen, csak légy laza, és meglátod ezzel pozitivabb hatást érsz el. Légy titokzatos a számára, kellene olyan dolgok, melyek hozzád vonzzák, és akkor nem kell aggódnod semmiért, még ha egy teljes napod is távol van tőled. Szerintem ez az egész lényege: vedd lazán, légy vidám és nagyon szeresd. Csak légy az aki vagy, és biztosan imádni fog! :D
2013. márc. 22. 23:39
7/9 anonim válasza:
Kérdező, egy férfi ha szeret téged, és nőnek lát-érez,és még tisztel is-az teljesen másként viselkedik veled.
Egy jó kapcsolat nem ilyen, mint amit te itt leírtál.De még egy szimpla szexkapcsolatban is többre kellene becsülnie téged-már ha nőnek tekint.
2013. márc. 22. 23:40
8/9 anonim válasza:
ez a külön lakás tényleg nagyon jó ötlet!
2013. márc. 22. 23:40
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Igen, a sok közös program, az kell ide, biztos vagyok benne! :)
Néha külön alszunk, amikor haza megyek a nagymamámhoz, de ez ritka. Az is igaz, hogy lehet túl sokat vagyunk együtt tényleg, de akkor mi lesz, ha végleg ténylegesen össze költözünk, amikor nem lesz olyan, hogy a mamámnál alszok... Össze kell még nagyon csiszolódnunk, nehéz helyzet, remélem menni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!