Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szörnyű ez a lelkiismeretfurdalás, de nem tudom elengedni.
Együtt vagyok egy 50 éves férfival, de neki felesége van. Először bele sem gondoltam, mert már évek óta szeretem, és csak boldog voltam, hogy végre viszonozza, de... Most tudatosult bennem, hogy ha elválnának, akkor talán a nőnek egyedül kell majd leélnie az életét (igaz, van két felnőtt gyerekük, meg persze rokonok, de az mégsem ugyanaz, mint aki már 30 éve mellette van). És most nem tudom, mit tegyek. Nem tudom elengedni, mert nagyon szeretem, és ez már nem csak egy futó kaland, sokkal több annál.
Mi a véleményetek, mit tehetnék?
23/L
nézd ilyen korkülönbséggel, egy szexkapcsolat oké
viszont gondold végig, Te leszel 25-30 között, ő meg 60 körül,
most még elmegy, de később nem, rá fogsz jönni, mi marad ki az életedből, mert 2 választás van, v Te öregedsz hozzá v ő fiatalodik hozzád, amit kötve hiszek
nézd Te tudod, én ezt nem bírnám N
Hajjajj majd 20 év múlva fogsz rájönni hogy mennyire elsz*rtad az életed.
Neked szeretethiányod volt, apakomplexusban szenvedsz de nagyon nagyon. Ez nem normális teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!