Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ilyen vagy csak nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen vagy csak nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés

4hònapja lett vége egy 15hònapos kapcsolatomnak. Nagyon szerettem ezt a lànyt, de szakìtott velem, mondvàn hogy màr nem szeret. Rà 2hétre kiment külföldre, de lassan hazajön.Mikor szakìtott kiderült hogy inkàbb màr besokallt. Azt mondta hogy kell egy kis idő külön, de ha hazajön megbeszéljük. Pròbàltam az elején tartani vele a kapcsolatot, de ugyebàr mivel nélkülem akart lenni, így csak rontottam a dolgokon. Ès kérdeztem hogy hogyan érez és mondta hogy màr nem szerelmes. Jelenleg ìgy érez, de most csak a külföldi tanulàsa szàmit. Ezek utàn hagytam nem beszéltünk..de aztàn egy fb kiìràsa miatt mérges lettem rà és letöröltem meg leosztottam..Ezek utàn kaptam tőle egy üzenetet hogy köszöni az együtt töltött időt.Nagyon jò volt és reméli megtalàlom az igazit.

Igazàbòl itt kezdődik a kérdésem. Lehetséges hogy van még jövőnk.Tudom hogy nagyon nemtörődöm stìlusban beszélt velem miutàn szakìtott. De vmiért érzem hogy nincs még vége. Érzem hogy ő az igazi és lehet csak vàrnom kell hogy ràjöjjön. Nem tudom megmagyaràzni miért nem engedem el, vmiért belül nyugalmat érzek mikor rà gondolok és érzem hogy neki szànt a sors.

A kérdés az hogy ez normàlis? El kellene engednem és csajozni, mint màs sràc vagy vàrjak hàtha bejön a megérzésem?

2012. dec. 13. 00:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát szerintem felesleges várnod rá, Ő megmondta. Persze ez nem azt jelenti, hogy lélekben nem vágyhatsz a gondolatra, de jobb, ha erről ő inkább nem tud és te meg szépen lassan elfelejted, ha mégsem jön be a megérzésed.
2012. dec. 13. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!