Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tud elengedni?
Miert van az, hogy az exbaratom nem tud elengedni?
O szakitott, mivel mar nem vagyunk szerelmesek egymasba es nem volt kepes felfogni, hogy a szerelem atalakul. Kertem, hogy hagyjon magamra, hogy letisztazzam az erzeseimet. De nem, keres, erdeklodik a hogyletem felol, apro-csepro uruggyel megkeres. Nem akarja ujrakezdeni, elege lett a veszekedesekbol. Meg mindig imadjuk egymast, de sokat marakodtunk. Bekesen valtunk el. Mostmegirtam neki, hogy kitorlom a kozossegi oldalakrol, hogy ne is lassam, ha feldolgozom, visszajelolom. Azt kerte nyugodjak meg, gondoljam at ujra. Kozos kepeink nala fent vannak. Mi a csoda ez? Nem ertem.
Hetfon megtettem, kitoroltem mindenhonnan.
Remelem ez majd segit tullepnem.
Koszi a valaszodat
Ezt nem tudom mashogy elmondani. Atalakult ez az erzes, ez termeszetes. 3 eve vagyunk egyutt. Mar nem a "rozsaszin szemuveges" szerelem. De imadom, erted? Az eletem adnam erte. De o ezt nem tudja megerteni, azt kerdezgette tolem, hogy ha mar nincs szikra, akkor minek. Nagyon bonyolult ugy. Azert veszekedtunk sokat, mert belefaradtunk a mindennapok taposomalmaba es egymason vezettuk le a feszultseget. Mindketten dominansak, buszkek es makacsok vagyunk, de ennek ellenere jol mukodo kapcsolat. Mindketten tudunk engedni, ha arrol van szo, de ez most mas szituacio. Ha igazan erdekel, elmondom privatban.
S lehet, hogy hulyenek neztek, de meg 3 hetig vele laktam, mire el tudtam koltozni, minden nap olelgettuk egymast, puszilgattuk. Neha szeretkeztunk is, szenvedelyes volt, mint reg. De mivel mar kimondta, hogy szakitsunk, a buszkesege nem engedte, hogy visszakozzon. Ezt igy kerek-perec meg is mondta. Mivel mar tudom, hol rontottuk el, meg lenne esely, de en mar nem kerem tobbe. Dontott, elfogadom. De nem vagyok benne biztos, hogy ugy erzi, jol dontott. Tudom, bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!