Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetnék vele? (több lent. )
Figyelt kérdés
9.-és vagyok,az osztályban alapbó jó fejének is tartanak de az osztályon kívül a többi osztály nem nagyon ismer.van egy 10.-es lány aki tetszik max látásból ismerhet alapól nem,hogy menjek oda hozzá? Összejöhetne?mit mondjak neki?hogyan menjek ad hozzá?2013. márc. 22. 23:01
1/6 A kérdező kommentje:
*es,alapból,fejnek
2013. márc. 22. 23:02
2/6 anonim válasza:
Ha nagy dumás vagy akkor simán odamész csak így lazába.:D
Majd köszönsz és kérdezel felőle ( hogy van, milyen volt a napja) Majd elhívod randira
3/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az elöttem hozzászólthoz.
Csak lazán,ne görcsölj rá.És alegfontosabb hogy legyen önbizalmad
4/6 Pityu07 válasza:
Szerintem nyugodtan oda mehetsz hozzá. Ha laza vagy és magabiztos, akkor nyert ügyed van, de ha csak nyögsz, mint öreganyám a kanapén, akkor biztos, hogy nem fogtok összejönni!
5/6 anonim válasza:
Hé, velem ugyanez volt, csak én voltam a 9.-es csaj, ő meg a 10.es fiu:DD szörnyen tetszett, komolyan, kedvem lett volna lekapni, amikor szembe jött a folyosón:) egy sulis bulin annyira jó kedvem volt, jó volt a hangulat, hogy szinte folyton vele szemeztem, és hát 'csábító' tekintetem, megtette a hatását, odajött, és egész este együtt táncoltunk, majd össze is jöttünk:)) először szerintem szemezz vele, és ha ez összejön, akkor közelíts;) sok sikert:)
6/6 anonim válasza:
Én Nagydumás humorros vagyok nekem könnyű dolgom lenne! te odmész hozzá 10be szünetbe és beszélgecc vele nembaj ha a többi lássa a lényeg h mosolyt csajál az arcára meséj vmi vicceset neki ! a többi magátol jön ha ügyivagy! Soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!