Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti miért mindig a sabloncsajokra buktok?
Gondolom ez a kiszemelted meg egy tipikus sablonsrác, jaaaajj, akkor te miért a sablonsrácokra buksz?
Na pont ezért buknak ők is a sabloncsajokra, ilyen egyszerű a válasz! :)
Amúgy meg ha csak ennyin múlik neked, hogy valaki sabloncsaj, hogy vékony meg formás feneke van...hát tudod, ezért lehet tenni, ezerféle módja van. Én is vékony vagyok és formás, de ettől még baromira nem vagyok egy nyafogós p*csa, csak nekem ez is fontos, hogyha a tükörbe nézek, akkor elégedett lehessek magammal. Lehet ők is így vannak ezzel...
21L
"De egyikünk sem akar többet a másiktól"
Biztos? Nem lehet, hogy csak nem merik? Nyomulj te!
"nem szeretek általánosítani de most muszáj"
Miért muszáj? Kényszerít valaki?
NEM NEM NEM!!!!Félreértettetek én nem a vékony formás seggű lányokat hívom sablompi**/ának mert én is ilyen vagyok hanem azokat akik piszkálják a kisebbeket és cikizik őket meg félnek,hogy letörik a műkörmei.
X nem sablonsrác!Én a sabloncsajjal ellentétben nem a kinézetébe szerettem bele ha nem a lelkébe mert nagyon sokat szoktunk beszélgetni
De amúgy ne csüggedj!! :)
Ilyen korban ez még minden sráccal így van kb, ezért mondják, hogy a csajok korábban érnek... mert egy lány ilyenkor már romantikus kapcsolatról ábrándozik, egy pasi meg arról, hogy hmm de jól néz ki egy csaj... sőt, még sokszor fontosabb ilyenkor a foci, vagy épp egy számítógépes játék vagy bármi... szóval, türelem... ez egy ilyen kor, de aztán majd változik a srácok értékrendje is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!