Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti miért mindig a sabloncsajokra buktok?
szerintem ne olyannal akarj összejönni, akinek ez tetszik... ennyi
nem ilyen az összes fiú, vannak normálisak, nem lehet, hogy ezzel a hozzáállásoddal van a baj?
L
Nézzük árnyaltan a kérdést:
1)Szidod aki szebb nálad és másokat hibáztatsz a magad sikertelenségéért,szóval te sem vagy egy földre szállt angyal.
2)Nem,nem kell úgy kinézni mint egy barbi-baba,de azért némi igényesség elvárható.Mindenki a szép emberekre bukik.Te összejönnél olyan sráccal aki külsőre egyáltalán nem vonz?
3)Fogadjunk,a te környezetedben is vannak normális,kedves fiúk,de te nem veszed észre őket,mert alacsonyak,anyajegyesek,nem járnak divatcuccban,nnem helyesek.
Akkor te miért várod el,hogy veled foglalkozzanak,nem pedig az igényes lányokkal?
Amúgy meglepődnél,mennyi okos,kedves és normális csaj van a "plázacicák" között.:)
17/F
Utolsó:
1,Jó okom van a szidásra mert nagyon bunkók mindenkivel!És ebbe a tanárok is beletartoznak. Hetente váltogatják a pasijaikat.
2,Igenis igényes vagyok sosem járok gyűrött cuccokba mindig mosott és egészséges a hajam tiszta a körmöm.Nem mondatott,hogy nem adok magamra
3,Igen tudom,hogy vannak olyan fiúk is és jóban vagyok velük.De egyikünk sem akar többet a másiktól
Biztos vannak kedves lányok is de én még egyel sem találkoztam 7 év alatt
Honnan tudod hogy jobb vagy nála belsőre?
Ha szebb nálad,akkor valószínűleg őt választja.
Egy kapcsolatban külső-belső 50-50 %.
De miért???
Miért a szépség a legfontosabb?
(ebben az esetben az általánosítás jó, mert tényleg ugyanolyanok!)
Mert ők ribancok, és könnyű megszerezni pár éjszakára... :)
(Angelina Jolie nekem nem tetszik...)
A külső is fontos... anélkül csak barátság lehet (nyilván nem mindig, a belsőbe is bele lehet szeretni természetesen, de nem ebben a korban jellemző ez (kb 15 évesek lehettek, ugye?))... ha igénytelenül ronda, akkor nincs kérdés, hogy miért nem tetszik senkinek! Szóval egy kép jó lenne, hogy véleményt tudjunk mondani róla! Aztán lehet, hogy csak kisugárzás a baj, egyszerűen leépítették az önbizalmát, meg mindenét (beszólogatással, piszkálódással, akármivel)... az a baj, hogy hitt nekik (te is?)...
persze csak találgatni tudok egyelőre... :/
És veled mi a helyzet? Jó, volt az a srác, de még éretlen, nem tud ilyen dolgokat... más valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!