Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vita utáni kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vita utáni kapcsolat?

Figyelt kérdés
Két és fél éve vagyunk együtt a barátommal de az utóbbi fél év egy kicsit nehézkes idő volt mert rengeteget veszekedtünk, mindenféle apróságon. Távkapcsolatban élünk és nem tudunk olyan sűrűn találkozni mint szeretnénk de nagyon szeretjük egymást. Nemrég volt egy nagy vitánk és azt mondta h vagy változtatunk rajta vagy szerinte akkor legyen vége, én mondtam neki h változtassunk mert én szeretem erre mondta h jó. De azóta olyan fura velem, azt mondja h szeret de én az egyik pillanatba ezt érzem a másikba meg azt h nem szeret már. Egy héttel ezelőtt még minden jó volt de azóta h ezt megbeszéltük valahogy minden más lett, már semmi nem olyan mint régen, fogalmam sincs h h szólítsam meg... nem tudom, tanácstalan vagyok. Nem akarom őt elveszíteni. Egy nagyobb vita után ti sem tudjátok h álljatok a párotokhoz?? Mondtam neki h mondja el az érzéseit de erre mindig azt mondja h szeret és próbáljunk változtatni.

2013. márc. 22. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ő már nem úgy érez irántad. A sok veszekedés nagyon ki tudja venni az ember kapcsolatba vetett hitét.

Előfordulhat hogy ő már arra készült hogy oké, akkor legyen vége, de te nem akarod, és mivel gondolom szeret és nem akart bántani ezért belement hogy próbáljatok változtatni, ugyanakkor szerintem valahol ő nem akar már pedálozni a kapcsolatért és inkább beletörődött hogy vége.

2013. márc. 22. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:
nézd ő mondta legyen vége, Te változtatni akarsz, egy biztos szerelem nincs, igaz nem tudom mi a gond, de lehet jobban jártok, ha szakítotok, gondold végig N
2013. márc. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!