Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéretem magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéretem magam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Életem során többször előfordult hogy egy lány udvarolt nekem, és nem pedig fordítva (19/F) valamilyen szinten el is várom ezt férfi létemre(!) ami tudom hogy nem helyes, de kényelmes. az ilyen kapcsolatok általában egy egyéjszakás kalandal véget is érnek, mert egyszerűen nem vagyok képes bízni, megnyílni, és mindig menekülni kezdek ha egy lány többet akar (amit többször meg is bántam már), sokan ebből arra következtetnek hogy csalódtam már nagyokat, de ez nem igaz, volt egy kapcsolatom ami ugyan így kezdőtött ahogy fent leírtam, lassan alakult ki és csak azért jött létre mert a lány nem adta fel. Szerintetek helyes ez így? Mert szerintem nem, úgyhogy segítsetek, hogy tudnám megfordítani ezt a folyamatot?

#szerelem #kapcsolat #bizalom #kéretem magam
2013. márc. 21. 02:21
 1/2 anonim ***** válasza:

..."ami tudom hogy nem helyes, de kényelmes."

Na, ezen változtass. Keress te magadnak partnert. Küzdj meg érte, akkor majd értékelni is tudod.

2013. márc. 21. 02:59
 2/2 Baranya Nikoletta válasza:

mondhatnám, hogy ne változz meg, mert az igaz szerelmed, a nagy Ő, majd pont azt fogja szeretni benned, amit mások talán nem annyira, és ez így is van!

De ha nem akarsz addig is ölbetett kézzel ülni, és várni, akkor légy kicsit bátrabb! És itt nem csak a kezdeményezésre gondolok, hanem a megnyílásra is. Ha nem mersz, nem nyersz.

Remélem segítettem :)

2013. márc. 22. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!