Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy fiúnak, hogy tetszik? 12 vagyok. (tovább lent)
Hát én ha lány lenné, balettos fiúval nem járnék:D
Komolyra fordítva a dolgot, először is győződj meg róla, hogy nincs-e barátnője**(fontos), és ha nehézkes élőben, akkor próbáld neten, először csak házi stb aztán lassacskán térj át másik témába, így tuti nem veszi észre.
**:én úgy jártam, hogy tetszett 1 csaj, összehaverkoztam vele és kérdeztem járunk-e, erre jött a pasija (k.va vézna a gyerek:D) és elkezdett dumálni, behúzott 1-et, énmeg véresre vertem a fejét. 15/F
ahaam.
akkor valami közös téma, vagy valami ?
talán edzés(bocsi megszokás. Foci-Kapus poszt) után szólj neki, segítsen, nemtudsz pár lépést, segítsen betanulni a lépéseket. Ha meg haverjai is jönnek, pattintsd le őket. Pl (nemtudom ismernek-e olyan jó csajt, akit teis, és szólj neki, hogy hívja el picit őket:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!