Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 1 héten hány nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 1 héten hány nap tali fér bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szinte 7 napból 5-6 szor találkozunk! Szerintetek ez nem sok? Sokan mondták,hogy hamar megun a csaj ha minden nap talizok vele és így rövid lesz ez a kapcsolat! 16/f

2013. márc. 20. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, hidd el, picit tényleg sok. Én is így voltam a barátommal, és mára heti 1 alkalom van, akkor se vet szét az öröm, hogy végre látom:S

Bár ti lehet jobb pár lesztek, drukkolok nektek!

2013. márc. 20. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
ha ténylegesen szerelemből szeretitek egymást akkor még ha minden áldott nap együtt lennétek akkor se unnátok egymást szerintem, :) 16L
2013. márc. 20. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi a volt barátommal 7napból 5x találkoztunk. Másfél évet voltunk együtt, de nagyban közrejátszott ez is, hogy ilyen sokat találkoztunk. Végül is gondolj bele, mikor tanul? Mikor jut idő a barátaira? Mikor jut idő magára? Csökkentsétek szerintem!

16L

2013. márc. 20. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaza van a hármasnak.

Nekem 0 haverom lett, romlottak a jegyeim, nem volt még csak magamra sem időm...

2013. márc. 20. 22:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Sajnálom,hogy így alakult nektek :( és köszi :) Igen én is már hülyén érzem magam mert mindig mikor megkérdik tőle esetleg otthon,hogy hova megy mindig csak hozzám... Ja de azt nem tettem hozzá,hogy friss kapcsolat nem lehet hogy még azért ilyen sok mert az elején vagyunk?
2013. márc. 20. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi másfél év után is szinte minden nap találkozunk. Valamikor egy nap többször is.
2013. márc. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!