Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban lévők! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban lévők! Egy héten mennyit kommunikáltok egymással?

Figyelt kérdés

Gondoltok itt a mobil, személyes találkák, e-mail, sms, facebook, stb... dolgokra.

Pl. napi szinten kétszer felhív, plusz egy órát találkoztok és ezt minden hétköznap, vagy a héten 4 napot beszéltek chaten, kétszer találkoztok és egész nap együtt vagytok...

Ez hogy változott mióta együtt vagytok?

Illetve, megtennétek, hogy leírjátok, hogy mennyi ideje vagytok együtt és a korotokat?

Előre is köszönöm!

2013. márc. 13. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi pl. együt lakunk szóval minden nap találkozunk, és beszélünk.

Telefont nem igen használjuk, 1-2 havonta.

Facebookon néha poénkodunk, hogy egymásnak irogatunk, de egy szobába vagyunk.

Mi 2 éve és 1 hónapja vagyunk együtt, és 2 éve együtt is lakunk.

Én 26 párom 22 :-)

2013. márc. 13. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok együtt a barátommal, és minden nap találkozunk. Ha egy nap valamilyen oknál fogva nem, akkor már megőrülünk egymás hiányától.

Hétköznap általában este jön és mindig együtt töltjük az éjszakát. Ez azért van, mert még mindketten tanulunk és nap közben a tanulásra vagy egyéb teendőkre fókuszálunk inkább. Bár néha, ha az időnk engedi, összedobunk 2-3 órás programokat délután is.

Mivel egy nagyon erős barátságból alakult ki ez a szerelem, már régen is min. heti 2-3X találkoztunk.

Telefont, sms-t, chatet csak akkor használunk, ha valami miatt nem tudunk találkozni, vagy egyeztetni kell valamit, stb.

Én 18 vagyok, ő nemsoká tölti a 24-et.

2013. márc. 13. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap telefonálunk, vagy én hívom telefonon, vagy ő, este egy sms váltás van /jóéjszakát sms/. Ez olyankor is van, ha itt alszik, változó, hogy mennyit egy héten, de átlagos a 7 napból 5öt együtt töltünk. Este sokszor csak beesik 7re, reggel mindketten melózni megyünk korán, van, hogy csak beugrik egy órára, ha erre jár. Mióta együtt vagyunk a találkozók ideje, sűrűsége folyamatosan nőtt, szinte folyton egymás nyakán lógunk :D 3 hónapja vagyunk együtt, ő 28 én 24. Mondjuk mi jövő hónapban össze is költözünk, szóval ez nem egy komolytalan kapcsolat, mert akivel összeköltözöl azzal jó esetben minden nap találkozni fogsz, és így nem kérdés, hogy naponta talizzunk e.
2013. márc. 13. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 5és fél éve vagyunk együtt. Szinte az elejétől fogva együtt is élünk. Én 26, a párom 40. A párom két helyen melózik, biztonsági őr. Az egyik helyen 24/48-ba van, a másikba 36/36. Ki tudod te is számolni mennyit találkozunk. Na jó, ezt is leírom: Minden harmadik nap van itthon reggeltől estig. Ha ez hétköznap van, akkor csak pár órára találkozunk, mert ugye én is dolgozok. Azért havonta 5-6 szabadnapja van...

Mi minden este beszélünk 10-15 percet telefonon. Ha napközben eszünkkbe jut valami írunk fb-n. Persze ha rám jön az 5perc, akkor képes vagyok minden sz*r miatt felhívni...

2013. márc. 13. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

másfél éve vagyunk együtt, az elején a munkája miatt, csak hétvégén találkoztunk, akkor is leginkább csak délután. Viszont hétköznapokon 2-3 órát beszéltünk facebookon.

Ahogy telt az idő, hétköznap is találkozunk már 1 napot, de ha valamelyik nap véletlenül nem tudunk face-n beszélni, akkor felhív telefonon. Nincs olyan nap, hogy ne beszéljünk leglább pár szót egymással. Hétvégén meg különösen, mert pénteken délután jön, és vagy vasárnap este, vagy hétfőn reggel megy csak haza tőlem :)

L/18, ő F/21

2013. márc. 13. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok boldogságot nektek!:)
2013. márc. 13. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi egy hét múlva leszünk fél évesek :) Hét közben legalább 3szor együtt kávézunk reggelente, vagy esténként beülünk valahova. Minden nap beszélünk face-en vagy msn-en, hétvégente meg vagy nálam vagyunk, vagy náluk :) Ha nap közben nem tudunk találkozni, akkor általában telefonon azért beszélünk :)

27/L, 19/F

2013. márc. 14. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!