Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lumia800i kérdése:

Mit tegyek? Többi lent!?

Figyelt kérdés
Van egy lány az életemben, akibe 8 éve szerelmes vagyok nagyon. Nem járunk, mert van egy barátja, akivel jár. Most vallottam neki szerelmet kb.1hónapja. Már eddig is nagyon jó barátok vagyunk ügye, mint írtam 8éve. Melleseleg a barátját is nagyon jól ismerem, mert 5évig egy iskolába jártunk. És tudom, hogy csak lyukra megy, mert egy perverz állat. Most készül vele elveszteni a szüzességét. Mit tegyek?Itt folytatom. elvileg 1hét múlva ilyenkor kb. én segítek neki mindenben.ezalatt értem, hogy fogamzásgátló, óvszert, eseményutánni tablettát...a barátja még arra sem képes, hogy gumit vegyen...én már mondtam a szerelmemnek, hogy neki csak arra kell, de azt mondta, hogy kiváncsi, hogy mi lesz... Nekem meg arra kéne, hogy valakit szerethessek és stb..... Mit tegyek?

2013. márc. 17. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha ez tényleg igaz, akkor beszélj neki tovább és tovább, amíg észhez nem tér. de mint tudjuk csak akkor fog észhez térni, amikor a barátja megnyomja gumi nélkül, te meg elmész vele esemény utániért.
2013. márc. 17. 22:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát én ezt tudom. Sajnos... A baratja kikototte hogy o vegye gumit...en belemendtem, hogy mindent megveszek neki, nem veszi észre hogy ez egy tirpák. Nagyon szeretem es jot akarok neki, de nem hiszi el, hogy milyen a csávója
2013. márc. 17. 22:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Csefy, te nő vagy vagy férfi?
2013. márc. 17. 22:32
 4/14 anonim ***** válasza:

Én most 2 részre bontom a válaszom: az egyik a viszony köztetek, a másik az hogy el akarja veszteni a csaj a szüzességét.

Nézd, ha 8 éve ismered, de ő nem vonzódik hozzád akkor szerintem nem fog hirtelen fellángolni valami benne. Az ilyen dolgokból lehet hogy lesz valami, de általában csak a mesékben. Ilyen szar az élet, el kell fogadni, én is azt hittem létezek mesébe illő sztorik, de fél év alatt 3 csajtól is megkaptam, hogy bocs, de ne folytassuk tovább...

Szóval ha odavagy érte, tudd meg, hogy mit érez irántad. Ha határozottan érez valamit, akkor idővel de valami kialakulhat, ha viszont nem, akkor hallgass rám, és hagyd az egészet a fenébe, annyi csaj van még a világon.

A másik: Az hogy az a gyökér úgy akarja először megdugni, hogy nem használ óvszert elég állatság, ezért szólj a lánynak, vagy valahogy add a tudtára, hogy figyeljen erre oda. Meg azon is gondolkoztasd el rejtett formában, hogy vajon nem csak szexre kell-e a barátjának.

23/F

2013. márc. 17. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
a gumi nélküli rész hülyeség, ezért bocs... De azért szerintem tök fura, hogy te veszed meg neki a gumit meg ilyesmit. Valahogy az a sejtésem a leírásod alapján, hogy a barátzónája közepén állsz.
2013. márc. 17. 23:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Ja és ez a csattanó, hogy vonzódik hozzám. Ezt elfelejtettem oda írni. Koszi a valaszt megy a zold kéz. 16éves vagyok. Szeret engem azt mondja, mindennap gondol rám stb..
2013. márc. 17. 23:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Barátzonájanak közepében.ez jót jelent? Gondolom igen, de azert megkerdeznem, hogy ezt hogy érted.
2013. márc. 17. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ha vonzódik hozzád akkor meg miért nem szakít a pasijával? Miért menne bele hogy elvegye a szüzességét? Komolyan én 23 éves vagyok, nem vagyok vallásos vagy ilyesmi, de olyan rohadt erkölcstelen a mai világ...

Szerintem a biztonság kedvéért kezdj bele küzdősportba, hogy ha úgy hozza a sors és összetűzöl a pasijával akkor te legyél a nyerő :DDDDD

Viccen kívül, a legjobb tanács amit tudok adni, valahogy beszélj a lánnyal kettesben és beszélj mindenről ami kettőtökkel kapcsolatos. Fel van adva neked a lecke... :)

2013. márc. 17. 23:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) hat megprobalom. Beszeltem mar vele, hogy ha vonzodik hozzam, akkor miert van meg vele. Jo nem igy szoszerint mondtam neki, de erre celoztam. Azt mondta, hogy mert nem akar vele ennyire kitolni... En technika folenyben vagyok, mert egy kigyurt allat vagyok...:) csókot is tervezunk... Nem ertem ezt az egeszet. Nem hagyom ezt az egeszet az biztos.
2013. márc. 17. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Aztamindenit.... 8 éve az igen :D

Mindenesetre ha tényleg így van hogy vonzódik hozzád és szeret akkor számomra is talány miért van azzal a köcsöggel, mindenesetre a hosszas beszélgetés kettesben nagyon is jó ötlet ,viszont ez a duma hogy "nem akar kitolni" a jelenlegi pasijával eléggé gyengének hangzik számomra viszont te ismered nagyon régóta ezt te ugyis tudni fogok gondolom hogy igazat mond-e :)

Mellesleg attól hogy a barátzónájában vagy még egyáltalán nem reménytelen a helyzet sőt... ha ennyire jóban vagytok és a bizalmas kapcsolat is megvan még nagyobb az esélyed mint az átlagnak , az meg hogy elmondásod szerint "egy kigyúrt állat" vagy még több plussz a te javadra :D

Mindenesetre én neked szurkolok ,remélem összejön :)

2013. márc. 18. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!