Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Menekül előlem, mert fél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekül előlem, mert fél, hogy szakítok vele?

Figyelt kérdés
Nyilván érzi a barátom is, hogy valami nincs köztünk rendben, és tisztáznunk kéne pár dolgot. De egy hete nem találkoztunk, mert mindig "dolga van". Már nagyon ideges vagyok, egyszerűen nem tudom rávenni, hogy beszéljünk...ha írok neki smst, arra 1 nap múlva jön válasz. Ha próbálom felhívni, vagy nem veszi fel, vagy visszahív hogy most nem jó neki. Én erőlködöm, hogy beszélnünk kell, de erre az a válasz, hogy ne telefonon! Naná, hogy nem, de ahhoz a szemembe kéne nézzen. Hova lett a szerelmem...?

2013. márc. 17. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Szeretném, hogy a barátom változtasson egy két dolgon. De egyszerűen lehetetlen vagy csak nagyon nehéz vele megbeszélni a dolgokat. A fiúk többsége ilyen. Azt tudom mondani, hogy akár menj el személyesen egyszer hozzá és mond meg neki, hogy beszélni szeretnél vele. Légy megértő, kedves, de azért legyél határozott és tarts ki a véleményed mellett. Ha meg lehet még menteni a kapcsolatot és szeretitek egymást annyira, akkor változtatni kell. Akár neki, akár neked. Kitartás! Drukkolok!
2013. márc. 17. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, akkor nektek is!

Volt már rá példa, hogy sírva elindultam, mert én most ha kell betöröm az ajtóját...de szerencsére lenyugodtam, mielőtt odaértem volna, és hazajöttem inkább :'(

2013. márc. 17. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Csodálkozol??? Nekem mikor ezt mondja egy nő védekező stilusba váltok tudatomon kivül mert ilyenkor vagy a baszogatások jönnek vagy szakitás. És ezt mindenki kerülné:D
2013. márc. 17. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Írjak neki esetleg egy hosszabb üzenetet, amiben kifejtem, hogy nincs semmi gond?
2013. márc. 17. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
amit leírsz, inkább ne keresd, kíváncsi lennék a helyedben mikor keresne, mert így úgy tűnik csak Te keresed, ez már egy válasz a kérdéseidre, hiszen ő nem akar csinálni semmit, N
2013. márc. 17. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
3 nap után már nem bírtam...
2013. márc. 17. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Legelső vagyok. Én is nehezen bírom ki azt, ha napokig nem keres. Mostanában mindig feladom és én keresem. Az sem rossz ötlet, ha esetleg írnál neki egy hosszabb üzenetet, hogy szeretnél egy két dolgot tisztázni vele, nincsen semmi baj vagy probléma, minden rendben van csak van pár félreértés. És, hogy jó lenne ha szakítana rád időt. Esetleg még azt, hogy csak úgy beállítasz hozzá, amit először is tanácsoltam.:/ Légy erős! Hány évesek vagytok amúgy, ha szabad kérdeznem?
2013. márc. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!