Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó ha így kérem meg a kezét?
A lány nagyon romantikus alkat,imádja a love storykat ,arra gondoltam hogy ezt a számot lejátszanám neki: http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E
És amikor az jön hogy :Marry me Juliet,you never have to be alone .I love you and thats all I realy now .I talked to your dad,go pick out a white dress. It's a love story baby just say(És akkor itt mondhatná hogy yes) . Meg persze letérdelnék,mint a szövegben ,meg egy réten lenne az egész. :) Ja és szereti a számot,néha kihallatszik ahogy énekel:)
hol van, hó már nincs
ez nekem sok, ha ő ez szereti hát akkor csináld így N
mindjárt elbőgöm magam..:)
biztos igent mond!!!csak majd tavasszal csináld amikor virágzik minden és...fúúú drukkolok!:)
Akkor szívás.. Biztos nem fog,már szóba került,csak konkrétan befogta a számat és közölte hogy neki márpedig meglepi kell :D.
Köszi a válaszokat :)
Szerintem annyira sablonos, hogy szétfolyik az egész a romantikától. Ez a térdeplős dolog annyira általános, hogy már gáz.
Találj ki valamit, amit még más nem csinált.
Pl. Menjetek el szárnyashajóval Bécsbe, Vagy csak Visegrádig, és kérd meg a kapitányt, hogy előtte jegyezhessed el a kislányt. Vagy vidd fel az ország legmagasabb pontjára, hogy az egész ország szeme láttára fogadhasd jegyeseddé őt. Stb. Mindegy, hogy mit csinálsz, csak ne csöpögjön. Amit itt leírtál, csak egy nagy álmodozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!