Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek amikor a párotok beközli hogy ma már x alkalommal beszéltetek telefonon, és Fiúk, ti milyen okból sokaljátok annak a hangját akit állítólag szerettek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 14:36
21/29 A kérdező kommentje:
Csupáncsak csevegni akartam egy picit, kibeszélni magamból, rájönni hogy a férfiak miért ilyen genyók. Nem vagyok se fbookon, sem twitteren, sem semmi ilyesmin.
2013. márc. 17. 15:43
22/29 A kérdező kommentje:
Lányok, két dolgot nagyon jegyezzetek meg: NO MARRIAGE, NO COMMON BANKACCOUNT! addig járunk jól amíg ezeket betartjuk.
2013. márc. 17. 15:48
23/29 A kérdező kommentje:
mert ezek a férfiak úgy változtatják a 'színüket' ahogy csak lehet.kiszámíthatatlan. ha mindent megadsz, az a bajuk és elmondják hogy rájuk telepszünk, ha meg nem adunk mindent akkor azért hagynak el.
2013. márc. 17. 15:50
24/29 anonim válasza:
Elég butának tűnsz a válaszaid alapján. Én már régen dobtalak volna.
25/29 A kérdező kommentje:
nézz szét a világban és világosodj meg inkább. nézd meg a rengeteg válást. 20 évnyi együtt élés után..gratula. nézd meg a vagyonmegosztási pereket, ki hogy lett kisemmizve, nézz szét az ismerőseid körében, hallgasd meg a barátaid párkapcsolati problémáit, mindig mi a balhé témája. Azt a legkönnyebb mondani a másiknak hogy : 'de buta vagy.'..
2013. márc. 17. 15:58
26/29 anonim válasza:
Dehát te tényleg buta vagy szerintem is. A válaszaid alapján
27/29 A kérdező kommentje:
két diploma, 2 idegennyelv felsőfokon, 3 különböző országban éltem eddig Magyarországon kívül, és túl vagyok már egy súlyos betegségen amibe majdnem belehaltam..'biztos buta lehetek.jaja..
2013. márc. 17. 16:02
28/29 anonim válasza:
Párkapcsolatra viszont alkalmatlan vagy a mellékelt ábra szerint.
29/29 A kérdező kommentje:
Na ebben a válaszban már van egy kicsivel több gondolat. köszönöm. elfogadom a kritikát.
2013. márc. 17. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!